Skip to content


A hatóságok meg luxuskocsival járnak

Szerző: Slanger - 2009.01.19. 08:55

Bookmark and Share

Egyszerűen hányingerem van attól, ami ebben az országban folyik. Van nekünk egy bazi nagy államadóságunk, itt van ez a gazdasági válság, több ezer munkahely szűnik meg. Ez azonban egyáltalán nem számít. Az uraknak így is jó soruk van.

Ja, hogy kikről beszélek?

Hát a hatóságokról.

Mert azért valljuk be, közalkalmazottnak ma is jó lenni Magyarországon. A munkaügyi hivatalok előtt tömött sorokban állnak az állásukat elvesztett prolik. A hatósági emberek meg luxuskocsival járnak a vállalkozásokat ellenőrizni. Nem elég, hogy a legújabb passattal, vagy oktaviával jönnek, de még sofőrjük is van. Sofőr, egy kibaszott hatósági embernek.Mi meg azon vagyunk felháborodva, hogy Feri 80 milliós autóval jár.

Hát hol van itt az igazság, kérem?


Címkék: pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr50886713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.01.19. 09:24:12

A sofőr a legfontosabb, mert a vezetői képességből már "levizsgáztak", rendesen. A pofátlanság vizsga most zajlik.

sztiv_info · http://sztiv.info 2009.01.19. 12:54:49

A miniszterelnök kocsija azért 80 milla, mert fel van kicsit tuningolva biztonságilag, de ezt nem is vitatnám, mert ez mindenhol így van. Az viszont már tényleg érdemes kritizálni, hogy mivel járnak a többiek. A belügyminisztérium pincéjében egymás utáni rendszámmal sorakoznak a vadiúj Passatok, vagy 15-20 darab, mindegyik mattfekete. Ja igen, ez még nem lenne akkora probléma, ha csak 10 évente cserélnék. Ezeknek az autóknak az amortizációs ideje nem több két évnél.

2009.01.19. 18:05:40

Banánköztársaság ez,csak itt egyelőre kiment a divatból a röhejes uniformis.

süti beállítások módosítása