Skip to content


A fasz kivan, de tényleg!

Szerző: Slanger - 2009.03.24. 20:21

Bookmark and Share

 

Megint Orbánt fogom szapulni, úgyhogy aki Fidesz párti, és számára Viki a messiás, az kattintson a böngészőjében a "vissza" nyílra.
 

Egyszerűen nem értem ezt az embert. Nem tartom ám hülyének, csak egy hatalommániás kis ……(ide gondolj azt, amit csak akarsz)-nek! Ugyanakkor meg vagyok arról győződve, hogy van értelme annak amit csinál. Legalábbis azt hiszem. De az a véleményem, hogy bármi is legyen a célja, ennek az elszigetelődő magatartásformának, biztosan nem az ország érdekeit szolgálja. Sőt az is majdnem biztos, hogy Orbán nem most akar hatalomra kerülni. Mert ha most szeretné a koronát a fejére tetetni, akkor legalább elmondaná, hogy mik a rövid/közép/hosszú távú tervei, az ország irányításával kapcsolatban. Mert ilyen formán, van ebben az országban még másik 9.999.999 ember, aki hatalomra kerülhetne, akinek van elképzelése arról, hogy hogyan lehet kilábalni az országot érintő, átmenetinek egyáltalán nem nevezhető állapotból.

Azt mindannyian tudjuk, hogy kellenek új munkahelyek, meg a szociális juttatásokat csökkenteni kell, meg hogy nem kellene minden politikus fasztarisznyának Audival, Mercivel szaladgálni. Azt is tudjuk, hogy nem kellene állami pénzeken Egyiptomba utazgatni, meg offshore cégeken keresztül milliárdokat lenyúlni. De ez kérem nem program. Ez kocsmába való beszéd. Ezzel nem lehet megváltani a világot, sőt ezzel hatalomra sem lehet kerülni (Egy EU-s normák szerint élő országban legalábbis biztosan nem).

Lehet Semjén Zsoltival bratyizni /mert tényleg jó érzés lehet, ha az embernek van egy négere/, meg kiröhögni a parlamenti üléseken felszólalókat, de ez nem egy politikushoz méltó viselkedés. Ilyet a dedósok szoktak csinálni az OViban, meg az általános iskola első osztályában. Megint megy a marakodás, az egymásra mutogatás, a gusztustalankodás, meg a sok-sok „nem akarom”, a rengeteg „nem kell”.

Mindeközben emberek veszítik el a munkahelyüket, a házukat. Azokat az értékeiket, amelyekért adott esetben, egész életükön át dolgoztak. Azok az emberek, akik kénytelenek voltak hitelből élni, mert itt a balkán szélén (?), szarért-húgyért kénytelenek dolgozni. Na ezekkel az emberekkel kellene foglalkozni, mélyen tisztelt politikus hölgyek és urak!

 

 


Címkék: orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr291023294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lótumfaktum 2009.03.28. 20:24:04

már mgint nem vetted be a pirulákat?
ad meg a címedet,hogy küldjük a mentőket! HÍV A LIPÓT VÁR A PÁRT!
micsoda menyiségű hozzá szólást össze lapátoltál ,hát érdemes?

Mikis 2009.03.29. 09:16:40

Egyetertek veled!Nekem erröl az egesz mostani politikai eletröl,az orszaggyulesröl tudod mi jut az eszembe?
Egy regi magyar film,aminek a cime :Rokonok.
Erdemes megnezni az eredeti verziot,mintha csak most jatszodna...a kisember ott is magasrol le volt sz...rva!

gareth 2009.04.01. 21:35:35

Már itt is a drága bolgárúr posztol?

süti beállítások módosítása