Skip to content


Miért olyan menő a bu(l)vár?

Szerző: Slanger - 2009.04.13. 11:10

Bookmark and Share

Mert tény, hogy menő. A nép egyszerűen él hal a bulvármédiáért, a bulvár hírekért. Emberek ezreit érdekli, hogy mi történik példának okáért a Schorbert családdal, vagy egyéb, a celebvilág „krémjébe” tartozó szánalmas (Hajdú P.) figurákkal. Nézzük meg, hogy a propelleren milyen kategóriájú hír vezeti a heti toplistát.

Hát persze, hogy bulvár. Konkrétan: Botrány! Újra a neten a szexorgia. Azt hiszem, hogy ez a cím egyben a bulvár legfontosabb elemeit is magában hordozza. Botrány és szex. Mert manapság ezt lehet eladni, erről lehet beszélni, ez érdekli az emberek nagy részét. De azért azt még mindig nem értem, hogy a bulvár miért érdekes. Mert ha egy politikai hír érdekes az érthető, hiszen az adott hír, az én életemet (vagy a tiédet) is befolyásolhatja. De az, hogy Hajdúék megünnepelték a szexet, az hogy finoman fejezzem ki magam baszottul nem hat rám, a népeket mégis érdekli. Mi lehet ennek az oka?

 

 


Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr281062161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huhaha 2009.04.13. 11:25:04

akkor tesók vagyunk. engem se érdekelnek. :)

süti beállítások módosítása