Skip to content


Szenzáció! Orbán náci!

Szerző: Droli - 2009.07.12. 07:50

Bookmark and Share

Szenzáció a Tudtad blogon! Ami az egész baloldali sajtónak nem sikerült, nekünk igen; megszereztük annak bizonyítékát, hogy a Fidesz és a Jobbik együttműködik, ezen kívül fasiszta, nácista, meg minden egyéb ista! A cáfolhatatlan bizonyítékot a szerkesztőségünk birtokába jutó levél bizonyítja, melyet alant közlünk. Aki úgy véli, hogy a levél csupán baloldali hamisítvány, az azon túl, hogy rasszista, elmebeteg is, hiszen a levél szövegezése világosan bizonyítja, hogy Orbán Viktor, Vona Gábor és Morvai Krisztina is náci. Íme a bizonyíték:

 

From: Vona Gábor és Morvai Krisztina nácik

To: Orbán Viktor náci

 

Heil, Viktor!

 

Reméljük ez a teljesen eredeti, nem hamisítvány levelünk fehér jó egészségben talál benneteket, és nem lopják el a romák.

 

Mikor múltkor a fekete terepjáróval felétek mentünk, kérdezted, miért van tele Molotov-koktéllal a kocsi. Nos, ez azért van, mert szeretnénk felgyújtani pár roma, még egyszer mondom roma házat, csakúgy, mint Pécsett, Tatárszentgyörgyön és egyéb más helyeken is tettük, ami most hirtelen nem jut az eszembe. Ezen kívül lezárjuk a hidat, szándékosan szabotáljuk a rendőrség munkáját, valamint egyéb bűncselekményeket is elkövetünk. Persze nagyon figyelünk erre, hogy ez ne derüljön ki, Gábor a fiának például azt mondta, hogy megyünk bodzát szedni, s a medve távoltartására kell a távcsöves puska.

 

Aztán mi újság felétek? Befejeztétek-e már a horogkereszt felfestését a székházatokra? Képzeld, szegény Gyurit elkapták, s azzal gyanúsítják, hogy terrorcselekményre készült! Pedig csak a melegfesztiválon akart befűteni pár koktéllal, és a rendőröket akarta megverni, hogy aztán zavargásokat szítson, s ezáltal súlyosan veszélyeztesse a társadalom csendes többségének testi épségét! Ez pedig ugyebár ütközik a BTK paragrafusaival, de itt most külön megjegyzem, hogy Budaházy György (szül. idő, hely, anyja neve) tudatában volt annak, hogy bűncselekményt követ el ezzel, és így a legnagyobb büntetési tételt szabhatják ki rá. Mindenesetre, ahogy múltkor megállapodtunk, te is felszítod a jobboldali csőcselékedet, s kiviszed az utcára, s ezzel megszegsz számos olyan törvényt, mely társadalmunk biztonságát szolgálja, s mindezt felelősséged teljes tudatában teszed.

 

Hogy áll a felcsúti haláltábor, ahol a cigány és zsidó elemeket fogjuk megsemmisíteni? Büszke voltam rád, hogy egy igazi németet akartál felkérni a feladatra, de ne búsulj, hogy nem sikerült megszerezni attól a zsidó csapattól, Mezey doktorra (akinek mint tudjuk, eredeti neve Mengele doktor, Me-Me ugyebár) elég ránézni, s máris tömegesen menekül majd a nem árja faj az országból. Fontos, hogy ezen tervünket, mely ellenkezik a nemzetközi egyezményekkel és hazai törvényeinkkel, ne tudja meg senki, különben megírja a Népszabadság! (Apropó, tudta, hogy a Népszavában a hirdetéseknél egyet fizet, kettőt kap akció van? Hirdessen nálunk most! X). Mindenesetre meg kell őriznünk a látszatot, nehogy a magyar közvélemény rájöjjön, mekkora nácik is vagyunk, s valódi célunk az, hogy fasiszta Magyarországot építsünk!

 

Baráti üdvözlettel:

Vona Ferenc (szül. idő, hely, anyja neve) és Morvai Krisztina (szül. idő, hely, anyja neve)

 

U.i.: Ha ez az eredeti levél valamelyik haladó szellemű baloldali lap kezébe kerülne, az nagy baj lenne, hiszen kiderülne, hogy mi a törvényekkel ellentétben le akarjuk rombolni a magyar demokráciát, és egyéb bűncselekményeket szeretnénk elkövetni romák és zsidók ellen, mindezt felelősségünk teljes tudatában.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr421240960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radio Silicon 2009.07.12. 15:58:32

B+, ha ez mind igaz, hatalmas nagy botrány lesz, és az ellenzék lehúzhatja a rolót, mert lekerült róluk a demokrata lepel, és alatta a baloldal által már régóta sejtett názi farkas lapul!

One China 2009.07.12. 18:03:00

Lebuktál Droli! Ez hamisítvány, engem nem versz át. Vigyázz, mert én figyelek.

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2009.07.12. 18:39:29

Jó nagy baromság ez a levél, de fantáziadús. A zsidesz mindíg megemlékezik a holokamuról. Bár léteztek a történelembe judeónácik is.
Többen mint sokan gondolnánk.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.07.12. 20:02:41

@after80: Hajjaj, várjál ezzel, figyeld meg, a választási kampányban lesznek még ennél különb levelek is a neves, független sajtóban! Lásd pl. Teller levél...

@One China: :-)))))

One China 2009.07.12. 20:52:22

@Droli:

Tudod mibôl jöttem rá? Utánanéztem, s nincs a Népszavánál ilyen akció! Majdnem beszoptam pedig.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.07.12. 21:05:30

@One China: :-))))))))

Mondjuk érdekes Jobbik levél lenne, ahol a Népszava hirdetéseket tenne közzé :-))))

One China 2009.07.12. 21:09:30

@Slanger:

Kénytelen vagyok, mert már többször észrevettem, hogy itt az Interneten nem minden igaz, amit leírnak. Nagyon kell figyelni, s mindennek alaposan utánajárni. Szerencsére a nyomtatott sajtóban még mindig lehet bízni.

One China 2009.07.12. 21:20:13

Egyébként én is szoktam hirdetni az egyik nácifasiszta tévében, pedig katolikus vagyok.

One China 2009.07.12. 21:22:57

Tényleg, az aláíró az a masszôr Vona Ferenc vagy az egykori MDF-es? És ô kije a Gábornak?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.07.12. 21:59:12

@One China: Hú, basszus, ezt bebuktam. Vona Ferenc az egyik ismerősöm. Vona Gábor a Jobbik vezetője. Semmi közük egymáshoz, de én sikeresen összekevertem. :-) Sebaj, én már ki nem javítom :-)

One China 2009.07.12. 22:05:03

@Droli:

Remélem pénzt nem gyártasz. Ha igen, kérj meg egy nôt nézze át megvan-e minden azonosító.

Ja, ha nincs :-) egy-egy beírásom végén, még nem jelenti azt, hogy komolyan gondolom. A levél jó.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.07.12. 22:12:35

@One China: (Az ötletet az adta, hogy kb. 15 éve volt egy rádiókabaré-szám az olajügyekről. "Bizonyítékokat" mutattak be arról, hogy az MSZP, SZDSZ benne van az olajügyben, de az MDF nincs. Ilyen mondatok voltak benne: "Helló, mi vagyunk az MSZP. Mind itt vagytok? Igen, mind itt vagyunk. Most éppen olajat szőkítünk. Itt van az SZDSZ is. De az MDF nincs itt!" - szenzációs volt, ha valakinek megvan mp3-ban, belinkelhetné. :-)

Kedd reggelre beidőzítettem egy másik levelet, Kóka és Fodor között, csak itt, csak nektek a Tudtad blogon :-)

One China 2009.07.12. 22:21:03

@Droli:

Valami rémlik, de sajnoos nincs meg, s a neten sem találtam. Igaz még csak felületesen kerestem.

A MDF nincs itt. :-)))

Na, arra a levélre kíváncsi vagyok. :-)

vladtepesch 2009.07.14. 10:17:03

Én elhiszem minden szavát ennek a levélnek, ez biztosan színtiszta igaz, most lehullott a "lepl" (ahogy I.Ferenc József mondotta volt a kálvinista Rómában egy emlékmű avatáskor), na itt most már faszista (sic!) nacci seregek nyomulnak csőstül, énnekem már tele a gatya, összecsomagoltam, mert lehet, hogy hibádzik a családi pedigré, ki tudja melyik ősanyám volt kikapósabb a kelletinél, vagy csak egy zsidó intéző bökött be neki a majorban anno 200 éve?, oszt la itt a végeredmény, magyarba oltott bibsi, ez a bibi. Rettegjünk, fossunk, fussunk, már Lőwy Árpád sem vigasztal, lemondtam a saktert is a bőrfolytonossági hiány ügyben, nem térek be, de kezdek kitérni - a hitemből - ezen a levélen túl van itt egy becsületes vérfaszaszittyanáci, itt, ebben az országban?

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.07.16. 22:48:42

Remek szellemes összeállítás, na de haladó szellemű baloldali lap hmm...

süti beállítások módosítása