Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Popsik, puncik, mellbimbók

Szerző: Slanger - 2009.07.24. 19:49

Bookmark and Share

Feltűnt, hogy mostanában egyre inkább terjednek a házilag készült erotikus-, illetve szex képek úgy az iwiwen, a facebookon, mint a közösségi képmegosztó oldalakon. Persze leginkább a fiatalabb korosztály mutogatja egyre gyakrabban a bájait, de lehet látni a nyugdíjasok között is megszállott magamutogatókat. Linkelek néhány képet, csak hogy lássátok nem a levegőbe beszélek.

 
Cicis (1, 2, 3)

Popsi (1)

Egészalakos (1, 2)
 

Igazából nem tudom, hogy mire jó ennyire kitárulkozni, a világ előtt. Gondolom, hogy sokszor nem is a képen szereplő illető tölti fel a fotókat, hanem valami rosszakarója. Elhagyott pasi, megcsalt barát, stb. Mert igazából úgy tűnik, hogy elsősorban a lányok/csajok/asszonyok azok, akik gyakrabban élnek az Internet adta lehetőséggel, hogy megmutassák testüket a világnak.

Néhány kérdés:

- Ez valami feltűnési viszketegség?

- Menő azzal dicsekedni a suliban, hogy a fél p_nájuk kint van az iwiw-en!?

- Azt élvezik, hogy a fiatal kis kamaszok rájuk fényesítik a bohócot?

Igazából nem értem, hogy mire jó ez az egész. Persze lehet, hogy én vagyok túlságosan maradi, de azért én személy szerint, nem igazán díjaznám, ha a csajom félmeztelen képeket töltene fel magáról, például a myvipre. Körkérdéssel zárom a posztot: Töltöttél már fel magadról (vagy másról) házi készítésű erotikus képeket az internetre? Ha igen, miért?

 

 


Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr951266531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.07.24. 22:45:35

Magamról? Erotikus? Hehe. Bár, biztos vannak akiknek ez jön be.

Régebben is ilyen arányban szerették mutogatni magukat, csak akkoriban nem nagyon voltak digitális fényképezőgépek, telefonok.

daniferi 2009.07.24. 22:51:02

Szerintem élvezik, hogy sokan dícsérik őket, főleg az ismeretlenek. Ego-növelés :)

Évikati 2009.07.25. 07:08:33

Igen, a képernyőn nincs szégyenkezés, levetik a gátlásokat. Sokan közülük esetleg szégyellősek "élőben", szerények. Ez egy jó hecc nekik, röhögnek rajta. Nem szeretném, ha a családomból valaki ilyet tenne!

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2009.07.25. 08:54:04

Legtöbb ilyen képen nem az van, akinek a nevét viseli a profil.

A legtöbb ilyen kép tényleg a "csinálok egyet csak neked édes", majd átküldik msn-en ... és hoppá már a fél világ látja elven kerül a netre. Rajtamarad a digigépen, hoppá már a fél világ látja. Részegen házibuli.. hoppár mindenki látja :)

Voltak már ebből biztos öngyilkosságok is, meg nagy szégyenkezés, szülők sóhajtozása, aztán .. ez is csak szépen megmarad a kollektív emlékezetben, mint a vad 1970-es évek. Aztán persze majd jól visszaüthet, ha valaki beírja a google-be, hogy ... :|

Másrészt az, hogy sokkal elérhetőbb egy csomó fénykép tényleg szép lányokról, nem olyan rossz dolog, legalább nem a photoshop győztes férfimagazinok álomcicái vannak csak "szem előtt".

Másrészt, van még mit behozni/hova fejlődni szexuális kultúra terén idehaza [is] :)

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.07.25. 09:12:27

Elég vicces lennék két gyerek után csontsoványan erotikázva egy fotón, amit bárki láthat :D
Röhej az egész, megfordult a világ, ez tűnik menőnek, aztán majd pár év múlva meg a buta fruskáknak már ciki lesz.
Olyat nem találtatok ahol srácok teszik ugyanezt? :DDDD

Az tuti, ha bármelyik gyerekemről ilyen kiderülne, széjjelvágnám :D Kicsit könnyebb, hogy fiúk...

zoliavarga 2009.07.25. 19:32:14

lehet, hogy nem normális aki ilyet csinál magáról de tegyük hozzá finoman, hogy az se lehet teljesen normális aki ad1, ezen kiakad, (lehet, hogy degenerált de ha szép miért ne láthatnánk?) ad2, ezeket figyeli és gyűjtögetni... :D:D:D

Veronikamama 2009.09.23. 06:38:27

Talán abban reménykednek, hogy valaki felfedezo őket és akkor olyan hiresek és pénzesek lehetnek, mint a cebjeinek, akik ugye pénzért bevállalják a meztelen fotózásokat.
A képeket nem néztem meg, de hogy öregek is vetkőznek a fonnyadt lottyadt bájaikat mutogatják, hát ez valami elmezavar.

Renrol 2009.09.23. 22:54:49

Ha én efféle képpel mutatkoznék..... másnapra valószínű mindenki eladná a gépét :)))
Viccet félretéve: Ezek a kis buta libák mind azt hiszik ,hogy ők már érett, vonzó nők, akik felkelthetik a fiúk-férfiak vágyait. Ez valami olyasmi,mint amikor a kismacska elkezd tanulni fára mászni. A tojáshéj még a fenekükön van.... valószínű anyu-apu azt hiszi, .. a kislánya TANUL a szobájában.. ő pedig incselkedik a világgal....
---Van egy réteg, aki viszont a "hercegre" vár, aki majd fehér lovon elviszi őt, miután felfedezték a világot jelentő deszkák számára....híres szinésznő lesz!
Vagy celebecske..... Láthatjuk, hogy manapság híresnek lenni a legkönnyebb,....csak le kell tolni a bugyit....máris címlapon a rifke... sajnos....

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.09.27. 22:36:20

@Renrol: No én nem adnám el akkor sem! Egyébként zömében, az ilyen jellegű tetteket, jóllehet az anyagi oldal is vezérli, úgy értem hátha jön egy úgymond inpresszárió értem is.

andar 2010.07.24. 09:31:32

Egészen véletlenül vettem észre... Az történt uis, egy gyanútlanul beklikkelt hivatkozás félrevitt, vmilyen oldalra, ahonnan meglepetésemre egy eddig iwiw-es képről ismert lány mosolygott vissza, egy latin-amerikai modell-oldalról. Szval a csajszikák sok esetben nem is a saját képüket töltögetik fel, hanem egy általuk idealizált, és elképzelt vhonnan elmentett fotót. (A figydelmetlenebbjénél még árulkodik is vmelyik sarokban az ilyen/olyan cím.com) Sok esetben ez a helyzet.

andar 2010.07.24. 09:38:24

@daniferi: Kedves daniferi! Vagy tizenöt olyan esettel találkoztam már eddig, ahol a csajszikák nem a saját képüket töltötték fel. Egész véletlenül, egy hivatkozás egyszer vmilyen modell oldalra vitt, ahonnan meglepetésemre "visszaköszönt" egy facebook-on látott kellemesen lengén öltözött lány, csak hogy az eredetije egy latin-amerikai modell oldalról mosolygott rám csábítóan. (A figyelmetlenebbje még a képek alsó sarkában levő, ilyen/olyan cím.com.-ot sem törli ki.)

süti beállítások módosítása