Skip to content


Megújult az mszp, Mesterházy megborotválkozott!

Szerző: Slanger - 2009.11.29. 08:03

Bookmark and Share

Ahogy az várható volt, Mesterházy Attila miniszterelnöki jelöltségét az MSZP országos elnöksége és választmánya is támogatja, így már csak egy lépés választja el Mesterházyt, hogy hivatalosan is ő legyen a 2010-es év legnagyobb politikai hullája.

 
 
Mert biztos vagyok benne, hogy a jelölt hiába borotválta le a marha szexi combkeféjét, vagy mosta meg a hónalját, a politikai karrierjét jövőre be is fejezheti. Véleményem szerint ugyanis, ha elbukják a jövő évi választást – amire azért elég nagy a sansz -, azt nem az mszp fogja elbukni, hanem Mestreházy Attila. Ő lesz az oka a csúfos szereplésnek, ő lesz a bűnbak.
 
Ha reális eséllyel indulnának neki a szocik a választásnak, és fiatal arcot szeretnének, az valószínű, hogy nem a jelenlegi jelölt lenne. Sokkal inkább el tudnám képzelni Molnár Csabát miniszterelnök jelöltnek. No nem azért, mert olyan rátermettnek tartom, sokkal inkább a kapcsolatai miatt. Hiszen elég nyilvánvaló, hogy ki az ő mentora. Igaz-e Feri?
 

Azért azt be kell vallanom, hogy kicsit sajnálom Mesterházy Attilát. Mert úgy tűnik, ő nem ismeri azt a mondást, hogy „aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók”.

 


Címkék: politika mszp mesterházy

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr641560155

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mesterházy? 2009.11.29. 13:43:36

   Megszületett.Az MSZP elnöksége Mesterházy Attilát javasolja miniszterelnök jelöltnek. Persze valódi  jelöltsége még nem biztos, hiszen a választmányi ülésen felmerülhet egyéb név is. 2004 ben Gyurcsány is az MSZP sűrű erdejéből robba...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Auris 2009.11.29. 22:42:48

Igen, lehet sajnálni. Legfőképp azért, hogy az "erő sötét oldalán áll'.
Amúgy meg: csak találni kellett valakit, hiszen épeszű ember most nem áll az első sorba az MSZP-nél a választások idejére.

Persze olyan embernek, akinek máskor esélye sem lett volna erre, ez még így is a nagy lehetőség. Ismertséget mindenképp hoz. Még ha kétes is....

De hát a negatív reklám is reklám.

@Bikafa@ 2009.11.30. 13:23:11

Fele annyiért én is elvállaltam volna, és spóroltak volna rajtam...

Amúgy majd nehogy meglepődjetek a választási eredményeken! Lehet, bemozdul 1-2 millió "nosztalgia-komcsi" nyugdíjas, "gyere vissza Kádár bácsi" és csak lesünk! Ott fog figyelni az MSZP 30 %-on, mellette a legújabb kúrvája, a szebbmúltú MDF...neeeszeee....FIDESZ meg vagy kisebbségben kormányoz (na, az aztán eredményes...) vagy összeáll a Jobbikkal, ami mindkettőjüknek rosszul jönne, és 2014-es bukást előlegezne...
Tehát: nagyikat oltogatni, hogy lesz még 3.60 a kenyér, de csak ejróban!! :)

süti beállítások módosítása