Skip to content


Különös szilveszter

Szerző: Droli - 2009.12.31. 07:04

Bookmark and Share

Hát akkor itt a szilveszter, nemsokára visszaszámolunk; én meg itt állok, hogy mit írjak ennek kapcsán. A szilveszter nem egy „egyszerű” ünnep: egyrészt nem is munkaszüneti nap, mint például a karácsony, a húsvét, vagy a nemzeti ünnepek; másrészt viszont mégiscsak ünnep, „erősebb”, mint például az újév első napja. (Mellékesen a posztíró is dolgozik reggel hattól délig.) Szóval a szilveszter olyan „nem ünnep”, mely ünnep.

 

Kerestem dalt is a szilveszterhez. Nem könnyű. Ha azt mondom, január elseje, akkor egyértelműen az ABBA-tól Happy New Year. Ha azt mondom, karácsony, akkor egy komplett lemezt ki lehet adni a legjobb karácsonyi dalokból. Ha azt mondom, húsvét, akkor jönnek a gyerekdalok nyuszival és a tojásaival. De mit mondanátok, mi legyen a szilveszter hivatalos dala? Legyen ez a felejthetetlen Cserháti Zsuzsa és Charlie előadásában a Különös szilveszter! Ezzel a számmal kívánok minden kedves és kedvetlen olvasónknak nagyon boldog, sikerekben gazdag új esztendőt!

 

(Mielőtt nekiáll mindenki BUÉK-olni, jelzem, hogy az BÚÉK, mivel az úúúúj az hosszú úúúúú! :-) 

 


Címkék: ünnep hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr851631283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.12.31. 09:59:42

Akkor BÚÉK! Nem szeretem ezt a búékolást. Inkább szeretnék minden szépet és jót, örömet, jó kedvet, optimizmust, nyugalmat , biztonságot és jó egészséget kívánni nektek blog tulajdonosoknak és persze minden ide látogatónak is az új évben!
Gratulálok az eddigi írásaitokhoz itt a blogon és további sikeres munkát!!!!

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.12.31. 15:13:16

Köszönöm, hogy az életetek részese lehettem a blog által!
Mindenféle jóságokat, boldogságokat kívánok az új évre!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.31. 15:27:23

Mindenkinek sikerekben, egészségben bővelkedő 2010-es évet kívánok.

Nyünyőke 2009.12.31. 16:43:22

Nagyon tetszik a blog, majdnem az elejétől lelkes olvasója, és néha írója is voltam. Remélem, hogy 2010-ben ugyanilyen érdekes, vicces blogokat olvashatunk!
Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!

Évikati 2010.01.01. 08:29:58

A legjobb csapat, akikkel eddig ilyen módon találkoztam. Lelkes, humoros, tájékozott, együtt érző és sokoldalú. Kívánom, hogy mindez a jó tulajdonság maradjon meg bennetek az új esztendőben is és osszátok meg velünk, olvasókkal. Szerencsét, vidámságot, egészséget, vidámságot kívánok mindenkinek, akik ide látogatnak!
Még egyszer: BUÉK!!

süti beállítások módosítása