Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Szopás lesz? Az volt...

Szerző: Droli - 2010.02.22. 16:18

Bookmark and Share

Mint a Tudtad blog toplistája (jobboldalon) is mutatja, olvasóink érdeklődése továbbra sem lankad a szopás-rekordkísérlettel kapcsolatban, ezért majdnemhogy kötelességemnek éreztem, hogy utánanézzek annak, hogy mi lett a vége :-)

Szóval eltelt némi idő a rekordkísérlet-bejelentés óta, és változott is pár dolog. Először is a főszereplő személye: az eredetileg saját magát és a férfiakat csúcsra juttató hölgy, Lia ugyanis nem volt elég meggyőző az eseményt megelőző partin (nem elég lelkesedéssel vetette rá magát a dologra), viszont jött a segítség a 28 éves amatőr pornószínésznő Suzy személyében, aki kisegítette Liát, és ezt olyan jól csinálta, hogy a kiírók inkább őt választották! Másrészt szombat este, a rekordkísérletnél kiderült, hogy sok regisztrált el sem jött, így bizony nem volt jelen száz meredező péró, úgy sem, hogy voltak, aki "repetázni" is beálltak.

A tények: összesen 47 "aktivista" volt jelen, ebből a legfiatalabb 23 éves, a legidősebb 70 éves volt. (Számomra meglepő, hogy nem jelentkeztek 16-18 év körüli kamaszok, illetve jelentkezni lehet, hogy jelentkeztek, de nem mentek el - Suzytól legalábbis biztosan nem -, tán nem volt elég vér a pucájukban? :-). A "műsor" 1 óra 39 percet vett igénybe, és Suzy még nem érezte magát fáradtnak, pedig a végén már kb. 2 deciliternyi anyag csordogált az ajkain! Suzy a végén bevallotta, hogy ha százzal nem is, de hetvenöt jelentkezővel "végezni" tudott volna! Így viszont a csúcsfelállítás nem sikerült.

A "művésznőnek" ezúton kívánunk jobbulást :-)

(Forrás: http://www.levelpressz.hu/portal/news.php?action=view&news_id=466374 )


Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr881781234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása