Skip to content


Megújul az MSZP!

Szerző: Droli - 2010.04.26. 14:16

Bookmark and Share

... és a megújuláshoz természetesen vezető kell. A következő kérdés szerepel a kapcsolat.hu honlapon (bal alsó sarok):

 

Lendvai Ildikó és az elnökség is bejelentette a lemondását. Egy megújuló, sikeres MSZP elnökeként el tudnád képzelni ismét Gyurcsány Ferencet?

 


(Az én válaszom kimaradt: természetesen el tudom képzelni Gyurcsány Ferencet a megújuló, sikeres MSZP elnökeként. De csak Lendvai Ildikó és Kovács László után... :-)


Címkék: mszp napi fos voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr61952687

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Baloldali megújulás, kicsit másként 2010.04.28. 06:00:05

Vége van a kampánynak, vége van a választásoknak. Elkezdőthetne egy olyan folyamat, amely végre az ország érdekét szolgálja. A választások eredményeiből jól látszik, hogy az emberek többsége nem kér ebből az MSZP-ből. Az elmúlt időszak után ez teljesen...

Trackback: Megkezdődött a kampány 2010.04.26. 18:58:58

Van egy jó hírem, Budapest! Megkezdődött a kampány! Nem, nem beszélek félre, és nem is hülyültem meg, csak a megmaradt MSZP-hívek optimista jövőbetekintése úgy látszik átragadt az éppen most kapott hatalmas nagy maflástól szédelgő, per pillanat fejetle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humgor 2010.04.26. 19:43:53

Nekem ez tetszik a legjobban:

"Győzzük meg, csak így van esély"

Remélem, hogy meggyőzik, hogy az utolsó 15%-ot is elbassza, amit most még kaptak a komcsik!!!!!!

süti beállítások módosítása