Skip to content


Popsik, puncik, mellbimbók forever

Szerző: bogancs - 2010.07.24. 07:11

Bookmark and Share

Ma egy éve, hogy Slanger kolléga megírta ezt a posztot. Aznapi olvasottsága nem volt kiemelkedő, azonban mára már több tízezren nézték meg az írást, így blogunk legsikeresebb bejegyzésévé vált.

Hogy miért? Mert a téma örökzöld. Írhatunk bármilyen érdekes témáról, aktualitását vesztve gyorsan lekerül az olvasottsági toplistáról. A Popsik, puncik, mellbimbók azonban már egy éve megszakítás nélkül szerepel a toplistán, annak is általában az elején. Csak index.hu címlapos írásokkal tudjuk időlegesen leszorítani az élről.

Mi is a popsik, puncik, mellbimbók sikerének a titka? Egyrészt az, hogy fenn van a toplistán. Ha egy olvasó a blogunkra téved, elolvassa az aktuális cikket, majd meglátja a toplistát, és máris kattint a popsikra is. Másrészt komoly hátszelet ad a cikknek a Google. A blogstatisztikák között meg lehet nézni, hogy mely keresőszavak irányítják az olvasókat blogunkra. Érdemes végigfutni a google.hu-s kereső kifejezéseken, amelyek blogunk ezen írására irányították a szörfölőket az elmúlt hónapban. Nézzük tehát csökkenő sorrendben kiválogatva pikánsakat:

nagy mellbimbók képek mellbimbók képek mellbimbo.net mellbimbók nagy mellbimbók seggnyalás nagy mellbimbó nagy mellbimbok szextippek kamasz puncik úgy szeretlek majd megeszlek (itt lehet, hogy más a célzat, mintha lenne valami ilyesmi című mulatós sláger) mellbimbok. popsik képek erotikus képmegosztás gyerek puncik (!!!!) házilag készített puncik fiatal puncik pénzért segg nyalás mellbinbók kézimunka nővel csinálva kibebaszott leszopsz punci szopó nők pornó képek leszopsz? liptai melle pinák csak magyar nők fényképpel bögyös csajok pornók kínai myvip fiatal meztelen pinák szex törvény szép erotikus női popsik fotón kicsi pinák iwiw szex képek popsik szabadon furcsa szex törvények pornó kínából tanár diák baszás 100% szopás 18+ cigány puncik pornó 12 (!!!) púpos puncik segítség meg dugtak női popsik nefogazz

Szóval fantázia van, az biztos. Ezeken kívül csak a „Hofi kabaré” kifejezés tudott bekerülni a TOP 10-be.

Azon gondolkodom, hogy van-e más olyan örökzöld téma, ami ugyanígy hódítana a toplistán? Mert hát jó téma, hogy az IMF kivonult az országból, de egy hét után a kutyát sem érdekli.

Tehát találós kérdés: Mi az? Örökzöld téma, és nem a szex?


Címkék: olvasottság toplista puncik mellbimbók popsik

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr292167397

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A világ legnagyobb pinája evör 2010.07.24. 17:10:58

Már az előző, 2 in 1 produkció is jó nagy lukat igényel, de az alábbi videón szereplő hölgy azt hiszem Guiness rekordok közé is bekerülhetne.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniferi 2010.07.24. 11:21:53

Hogyan keressünk sok pénzt nulla munkával :)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.07.24. 11:54:41

Erre szoktam azt mondani, hogy letiltanám a pornót a netről, mert lassítja a torrentet meg a dc-t :-)))))

Kipróbáltam, hogy a "gyerek punci" keresőszóra hányadik helyen dobja ki a blogot a google. Az 500. találat körül meguntam a keresést... aki ez alapján ide eljut, már eléggé elmélyült lehet a témában.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.07.24. 22:05:15

@daniferi: Hajrá! Gondolkodtam rajta, én nem tudnék erről posztot írni. Illetve csak olyan dolgok jutottak eszembe, amivel veszíteni is lehet: tőzsdei ügyletek, rulett/kártya.

AnonymuXXX · http://tinipunci.hu 2010.07.25. 05:27:10

Na erre nem birom ki, hogy ne reagáljak. Tökre logikus, hogy szex témában a legnagyobb a látogatottság.
Én is megláttam a toplista tetjén, és csak kiváncsi lettem, pedig jó magam is erotikus blogot vezetek, és néha már herótom van a sok sunától.
És még egy kis adalék az általam érdekesnek talált kereső kifejezésekből:

fiatal+lányok+16+szex+blog
nudista+nagy+csöcsök
nudi nuni
csini+pina
NEDVES+SUNA
15+éves+emos+lán
vad+sunák
kicsi tini

A sor nem végtelen, de elég hosszú. De számomra a legérdekesebb a "rózsaszín+tini+nuni" volt. Pláne, hogy vagy 20 ember is ezzel talált meg. :O

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.26. 12:56:57

Azért,hogy egy poszt egy évig eltart egy blogot....
Én néha direkt nyomok rá,hogy a listán maradjon.:))
Amúgy meg,jó hogy nem az élet értelmét kérdezed!:))

palostrend · http://palostrend.hu 2010.07.26. 13:15:26

MAGYAR FÜTTYKÖS - VILÁGPREMIER a video megosztókon!!!

Minden magyar lánynak és asszonynak!!!

Drága rajongóink és aranyos hallgatóink!

Legyetek szívesek propagálni szeretteitek és ismerőseitek körében a Pálos Trend új nótájának klipjét, a Magyar füttyköst a várva várt, ámbár megérdemelt feltámadásunk üdvéért!

MAGYAR FÜTTYKÖS

Amiből nem jut már temérdek,
a szépen csengő; - igaz beszédek:
elvektől a nyelvig, alkartól a kardig.

Ha halkan is súgod a szeretet szavát,
sokkal könnyebb, ha veled a család:
ONnantól az ÉNig, kőzettől a kézig.

Pont ott sarkon - fordul a világ,
ha együtt húzzuk a búgócsigát:
kezdettől a végig, nem kell! -től a mégig.

Ha sok van, de tudod a kevesek baját,
minden rendben, ha görbül az ág:
íjjal lőni bakra, túlontúl galád.

Ha halkan is súgod a szeretet szavát,
sokkal könnyebb, ha veled a család:
ÉNEKtől a génig, végzettől a létig.

Fütyülöm a dalt, amit úgy kell fújnod majd:
mint Szél Úr Fia a combok közében,
hűs csóktól ; - a legszebb szemérem.

Fütyülöm a dalt, amit úgy kell fújnod majd:
mint Szél Úr Nője a mellény zsebben,
rab sem lehet! -; már ennél szebben.

Szeretettel: Pálos Trend

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.28. 20:24:27

BAsszus, az informatikus - webszakértő - google-optimalizáló szakemberek meg napokig agyalnak, sokszázezerért, hogy a kereső-optmalizálási trükkökkel előbbre vigyék az egyes oldalakat, sokszor egymás között felosztva a google első 10 helyét. Persze, mind külön-külön megkapja a maga tanácsadási díját :-)

heliox 2010.08.09. 22:47:05

Örökzöld téma, és nem a szex?
De, a szex.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.08.10. 21:14:41

ORBÁN! - SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK!!!

Azt re­mé­li a ha­ta­lom, hogy a se­gít­sé­get, amit ma­gunk­tól vagy Budaházytól vár­hat­tunk vol­na már nem kap­juk meg, mert a zsi­desz ci­o­nis­tá­i­nak ke­gyet­len meg­nyil­vá­nu­lá­sai be­etet­ték az em­be­rek­kel, hogy egye­dül va­gyunk és, hogy Budaházy ter­ro­ris­ta.

Vagyis, hogy min­den­ki 1 szál ma­gá­ban fe­le­lős min­de­nért, - olyan, hogy csa­lád, kö­zös­ség, tár­sa­da­lom, nem­zet nem lé­te­zik.
Aki meg még­is meg­kér­dő­je­le­zi en­nek a gyil­kos esz­mé­nek a gyö­ke­rét, ak­kor ab­ban a mi­nu­tá­ban an­ti­sze­mét­nek és ter­ro­ris­tá­nak csip­pe­zik!!!

Ott tar­tunk má­ra, hogy a fe­ne­vad ha­zát­la­nok, a zsi­dó bí­rók, vér­bí­rók töm­ke­le­ge, (rém­tet­te­ik is­me­re­té­ben is!) to­vább­ra is be­ad­hat­ják a szánk­ba... a ter­ro­ris­ta csut­kát...

Téve mind­ezt úgy, hogy név sze­rint is­mer­jük azo­kat a vér­bí­ró elő­dö­ket akik­nek nem mást, mint a MAGYAR NEMZETHALÁLT oko­zó TRIANONI DIKTÁTUMOT "kö­szön­het­jük"

Tragédiánk, hogy azt is ké­pe­sek vol­tak el­hi­tet­ni, hogy úgy le­le­dzünk itt a vi­lág­egye­tem­ben, mint egy tak­nyos orr, ami­nek nincs gaz­dá­ja!

Pedig mind­nyá­jan tud­juk - mi az hogy! - hogy hon­nan is frö­csög ez a szür­csö­gős...​orrmány kam­pány!

Ezt a fel­ve­tést te­re­bé­lye­sí­ti a gén­hi­bá­sok és el­faj­zot­tak ak­tu­á­lis hír öm­le­nye is, ami gőz­erő­vel igyek­szik sa­rok­ba nyom­ni Budaházyt.

Ezért kö­nyö­köl­ni, hen­ge­rel­ni kell: vagy­is, 30 ezüs­tért kút­ba kell vet­ni min­den együtt­ér­zést, ke­gyet, ér­té­ket, em­ber­sé­get, csa­lá­dot,
a ma­gyar em­be­rek­ben együ­vé tar­to­zá­sunk spi­ri­tu­á­lis él­mé­nyét!

Nonszensz, NA! Nonszensz.
Már csak azért is, mert ki­ké­rem ma­gam­nak, hogy ócs­ka, hold fá­zist uga­tó tör­pék fúj­ják, a több­ség sze­re­nád­ját.

Igenis, ki­ké­rem ma­gam­nak név sze­rint: Orbán ta­ka­rodj el a slep­ped­del együtt ha még ar­ra is al­kal­mat­la­nok vagy­tok, hogy ki­sza­ba­dít­sa­tok 1 MAGYAR HAZAFIT, BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.10. 21:52:12

@palostrend: Én azon szoktam elgondolkodni időnként, hogy ha valamilyen módon kiszabadulna Budaházy a börtönből, szerintem felhagyna korábbi tevékenységével. Nincs az a "hazafiságérzet", hogy azt kockáztassa, hogy oda még egyszer visszakerüljön.

Végül is fiatal ember. Vannak sokkal jobb dolgok az életben, mint börtönben ülni. Biztos elgondolkodott már rajta, hogy van-e értelme mártírságának? Kikért teszi mindezt? És segít-e nekik ezzel? Mi a véleményed erről?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.12. 12:58:07

@palostrend:

Ez a popsiról jutott eszedbe? Csak nem tudsz valamit Budaházy státuszáról?

süti beállítások módosítása