Skip to content


Parasztlázadás

Szerző: Slanger - 2008.12.12. 18:35

Bookmark and Share

Az ugye tudva levő dolog, hogy a romák közül nagyon sokan elsősorban a havi rendszerességgel járó segélyekből élnek.

Eljött az utalás napja, kígyózó sorok állnak a polgármesteri hivatal udvarán. A tömeg nagyját a helyi cigányok adják. Van aki az egész pereputtyal érkezett a "fizetésért". Megy az üvöltözés, a kiabálás, tudjátok, olyan cigányosan várakoznak. Már megjelentek az uzsorások is, a havi törlesztő részletekért. Sajnos azonban hiba csúszik a rendszerbe, nem érkezett meg a hivatal számlájára a pénz, amit az egyik hivatalnok közöl is a csűrhével.

A cigók teljesen kikelve magukból kiabálják, hogy "A KÖCSÖG MAGYAROK NEM FIZETIK AZ ADÓT, HOGY NEM JÖTT MEG A PÉNZ?!" És ekkor talált be az első kő a hivatal ablakán....


Címkék: cigányok

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr13819443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.12.17. 12:45:21

Ezt álmodtad, vagy megtörtént?
Ha igen hol és mikor?

utodott 2008.12.25. 11:10:27

en mar nem talalkozom ciganyokkal...a vilag egyik normalisabb reszen elek...

oszinten szolva nagyon hianyoznak...

nem akart eddig senki kirabolni, kotekedni, nem kell figyelnem hogy merre lehet kikerulni gyanuskulsejuu embreket :D

tok szar

surayana 2008.12.26. 19:39:03

a cigánykérdés megoldásának első és legfontosabb lépése, hog Áládár és Mohácsiviktória szervezetei újabb százmilliókat kapjanak. És ha nem oldódik meg a probléma, kapjanak újabb százmilliót. Ha nem is mindegyik cigánynak, de néhánynak az életszínvonala biztos javulni fog.

süti beállítások módosítása