Skip to content


Ilyen ez a celebvilág, tedd hozzá a magadét!

Szerző: Slanger - 2008.12.26. 07:03

Bookmark and Share

Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Köszönöm a javaslatokat, arra vonatkozóan, hogy mihez kezdjek jövőre. Azt mondtátok, legyek celeb, mert az aztán nagyon frankó. Próbáltam eljátszani a gondolattal, de bevallom, nem sikerült. Mert, hogy lesz valakiből celeb, és mivel telik például egy napja?

 
Na de kezdjük az elején. Hazánkban szerintem bazi sok celeb van. Celebnek nevezzük az időjóst, a híradóst, a fasszopó kurvát, Győzikét, és még sorolhatnám. De mitől lesznek ők celebek? Ki dönti el, vagy egyáltalán mit csinálnak ők? Jó, azt tudom, hogy a híradós mit csinál, de mivel foglalkozik az a celeb aki tulajdonképpen semmihez sem ért (pl. Annácska)?
 
Gondolom reggel valamikor felkel, iszik egy kávét esetleg elszív mellé egy cigit. Elmegy WC-re, elintézi a pisit, kakit, majd letusol. Megeszi a reggelit, miközben ha tud olvasni, elolvassa az újságot, ha nem, akkor bekapcsolja a tv-t. Na és akkor stop, mert azt tudom, hogy a hétköznapi ember ezek után bemegy a munkahelyére dolgozni. De mit csinál a celeb? Na kedves olvasó most „Tedd hozzá a magadét!”. Szerinted, a „bekapcsolja a tv-t” után mihez kezd a mi celebünk?
 
Hidegindítóként nézd meg a Kakukázus celebjét itt!
 
Tudtad, hogy ebben a bejegyzésben 12-szer szerepel a celeb szó? (Igen tudom, ezt nevezik szóismétlésnek, de kérlek nézd el nekem, hiszen ha nem celeb leszek akkor nyelvtanár)

Címkék: celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr78842167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2008.12.26. 10:48:25

Celeb az, aki szerepel a színes-képes magazinokban. Általában valamiféle médiaszereplő, akinek viszont az elsődleges produktumát már kevésbé ismerik, mint az intimszféráját, amelyet pénzért árul a médiumoknak. Mindenkinek élni kell valamiből.
Miből áll a napja? Hát dolgozik, csak másképp, mint a többség. Vagy a stúdióba megy felvételre, vagy a nappaliban szenveleg az újságíróknak megfejthetetlen érzelmi életéről, fogyókúrájáról, alkoholizmusáról és/vagy egyéb függőségeiről, arról, hogy az emberi személyiség és integritás leépülésének milyen újabb kapuit lépte át. A közönség falja ezt, hát vágyuk kielégíttetik.

eberti 2008.12.26. 11:29:58

Celeb az: akit annak neveznek,annak tartja magát és nehezen dolgozza fel,hogy már csak megszokásból nevezik celebnek...

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.12.26. 12:44:22

Na lássuk.
Egy igazi celeb nem úgy kezdi a napot, ahogy leírtad. Felkel délben, mivel alapvetően nincs semmi dolga, és az előző esti bulitól amúgy is másnapos. Nekiesik a sminkkészletnek, hogy eltűntesse a maradványokat, a karikákat és azokat a rohadék kis piros pattanásokat és a bőrhibákat, amiket ez az életmód eredményez. Figyelem, férfiak és egyéb, annak indult lények is így cselekednek!
Szal felkel, smink, (jobb esetben) kaki, pisi, róka, de lehet, hogy azt reggeli után tartogatja. Bekapcsolja a tévét, rádiót, internetet, reggeli bulvárlapokat felhozza, és megnézi, ki hol mikor hogyan miről ír RÓLA. Ezzel az egész napot el lehet akár tölteni, de ha nagyon nem szereti, akkor valami helótát felfogad, hogy nézze át neki a róla szóló híreket, cikkeket, posztokat, és tömören számoljon be róla. Aki olyan, azt szépen felhívja/felhívatja, megfenyegeti, hogy perbe fogja, közben a lelke mélyén midenki örül, a média azért, mert újabb sztori, a celeb azért, mert ismét történik valami körülötte, és garantált a média-megjelenés, plusz lehet, hogy valamilyen show-ba meg is hívják (rosszabb esetben a Józsi Bharátba, jó esetben a Balázsba). 17 óra körül megebédel, a menedzsere vagy valami celeb haverja, havernője meghívja, dumálgatnak, milyen show-ba hogyan, hova kell utazni, milyen cég arca legyen, stb. Aztán olyan 9-10 óra felé elmegy valami sikkes gizda-helyre, ahol a tulaj személyesen nyalja a seggét, mert bevonzza a vendégeket, meg amúgy is reklám-értékkel bír, szóval ingyér tolja a többi senkivel a piákat, hogy aztán másnap délben felkeljen, smink, kaki, pisi, és róka. Vagyis kezdődik minden előlről, max. annyi különbséggel, hogy fodrász-kozmetikus és shopping is beleesik.
Mindent összevetve egy celeb napja is baromi unalmas, sekélyes, szerintem aki rendesen dolgozik, nem biztos, hogy annyira a helyében szeretne lenni (én legalábbis nem vagyok híve az ilyen módú semmittevésnek).

süti beállítások módosítása