Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Az egész ország egy türelmi zóna, avagy a kurváknak nem fázik a nunija?

Szerző: Slanger - 2008.12.29. 13:51

Bookmark and Share

Munkámból adódóan elég sokat járok autóval országszerte. A főutak mellett még ma is, -amikor állítólag a rendőrség kiemelten ellenőriz- rengetek hölgyet lehet látni, akik a jobb élet reményében árulják a testüket. Ki a buszmegállóban strichel, ki az erdőszélén, egy biztos az üzlet virágzik. Nyáron kis mini ruhákban, vagy ruha nélkül várják a vastagbukszájú ügyfelet, aki talán majd feleségül is veszi valamelyiküket. Remény ez, hogy többé ne kelljen ebből az ősi mesterségből élni. De ugye nem csak nyár van, van tél is, ami úgy tűnik be is köszöntött kis hazánkba, a ma reggeli –10 fokkal. A lányok meg csak ácsorognak és ácsorognak. Összefagyva, nagykabátban. Ilyen hidegben nem csak a pénzre mennek, örülnek ha kicsit beszállhatnak a jó meleg autóba, hogy ott végezzék el a néhány ezer forint ellenszolgáltatásaként járó örömszerzést. Nos férfitársaim, mielőtt egy ilyen pillangót beengedtek a kocsiba, gondoljatok bel milyen csúcs érzés lehet, ha a hölgyemény a szarrá fagyott kezébe veszi a szerszámodat.


Címkék: szex kurva

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr16846886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikkiz · http://radiotop20.blog.hu 2008.12.29. 17:57:38

"aki talán majd feleségül is veszi valamelyiküket"

mekkora hülyeség.
hallottál már a stricikről? (attól, hogy őket nem látod az út szélén)

Avatar 2008.12.29. 20:13:47

Nem is tudom hány éve ki kellett volna jelölniük az önkormányzatoknak a türelmi zónákat, csak éppen még egy se tette meg. Az, hogy ezzel az önkormányzatok törvényt sértenek, nem zavar senkit, senki nem próbálja betartatni velük a jogszabályokat.

Veronikamama 2009.10.06. 12:33:44

"Szarrá fagyott kezébeveszi a szerszámodat"
Aki erre vágyik az megérdemli.
Akkor már olcsóbb az 'emma" és még meleg is, betegséget sem kapsz tőle.

süti beállítások módosítása