Skip to content


Ez kész krimi

Szerző: Slanger - 2008.12.31. 07:23

Bookmark and Share

Az utcában csak néhány lámpa ég. K. Erzsike, 18 éves mátészalkai hajadon éppen hazafelé igyekszik egy közeli kocsmából.

 
Ebben a pillanatban robaj tölti be a teret, és hatalmas fényár önti el az utcát. Metálkék, spoileres Komár-moped fordul be az utcába. A rendszáma? Azt nem látom tisztán a nagy fényárban. Erzsike sem látja. Így morfondíroz magában: Á, biztosan csak a Pista bácsi. Az éjféli szatír…
 
 
Pista bácsi, a komáros szatír egészen közel megy hozzá. Hirtelen még bele is gyorsít. A kilométeróra verdesi a 20 km/h jelű kis pöcköt. K. Erzsike ekkor hirtelen megfordul. Frissen lopott retiküljéből előránt egy 47-es franciakulcsot. Ettől Pista bácsi megrémül, hogy elkerülje az elkerülhetetlent, elrántja a kormányt és fékez, fékez, fékez… De uramisten, sóhajt fel szomorúan, nem fog ez a rohadt fék.
 
A továbbiakat a rendőrségi jegyzőkönyvből idézzük.
„ A rendszámnélküli D-52-es típusú Komár névre hallgató moped eddig ismeretlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő DM 99-28 rendszámú NSZK-beli Scania-Turbó típusú kamionnal. A moped vezetője, Szatír István 98 éves mátészalkai éjjeliőr az árokba borult, a kamion pedig a Bélgiliszta névre hallgató helyi falatozóba rohant. A kamionsofőr és kísérője a helyszínen életét vesztette, a vezetőfülke ablakán át berepülő tegnapi fasírtoktól. Sz. István azonban csak kisebb sérüléseket szenvedett. A boncolás során megállapították, hogy a szerencsés kimenetelt a védőitalnak köszönheti. Mielőtt motorra ült ugyanis, felhajtott fél deci Sárvári termálkristályvizet. A balesetnek szemtanúja volt K. Erzsike, helybeli kiskorú, aki ütközés ellen közismerten acélbetétes liberót visel.”
 
Pista bácsi szupernormális aktivitása, e közlemény után szöget ütött a helyi népfrontbizottság fejében, amely további vizsgálatok elrendelését kérte az illetékesektől.

Címkék: krimi

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr87849803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.12.31. 08:49:35

kurva jó, te teljesen készen vagy apám :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2008.12.31. 09:45:22

hát nehéz volt kideríteni mi volt az az ismeretlen ok, amitől áttért, mi?

süti beállítások módosítása