Skip to content


Negatív diszkrimináció

Szerző: Slanger - 2009.01.06. 20:22

Bookmark and Share

Engem szivat a kormány

 
Hogy miért írok megint a számlalottóról? Két oka is van.
 
Az első,
 
Napok óta egy hegy látogató érkezik a blogra, a google-ból. A keresőszó, ami ide hozza az olvasót, az a számlalottó. Beírtam én is a keresőbe, és képzeljétek az első 30 találatban, nem volt benne az az oldal, amelyen a játékos kedvű „APEH”-osok tájékozódni tudnának, a játékkal kapcsolatban. Ez nekem kicsit furcsa. Azt gondoltam, ha már ennyire beharangozták, legalább az infrastruktúra rendesen ki van építve. Persze, csak én kukacoskodok, hiszen nem tartom jó ötletnek a gazdaság, ilyen módon történő fehérítését. De ezt már mondtam.
 
 
A második,
 
Megnéztem a játék honlapján a konkrét részvételi feltételeket. A lényeg, hogy csak lakossági szolgáltatásról kiállított számlával– és nem nyugtával- lehet ringbe szállni a milliókért. Elgondolkoztam, hogy én milyen lakossági szolgáltatást veszek igénybe, a víz, gáz, stb. kivételével. Hát nem sok mindent.
 
Fodrász: nem nyert, mivel nem járok fodrászhoz.
Festő: a házat tavaly nyáron kifestettük mi, magunknak (és kurva jó is lett).
Kozmetikus: szintén kilőve. Olyan a bőröm, mint a baba popsi.
 
Nem sorolom tovább. Attól tartok ugyanis, hogy szövetkeztek ellenem. Ez nem negatív diszkrimináció?
 
Tehát vagy nem játszom, vagy lemegyek a fodrászhoz és veszek egy 1000 forintos számlát 250-ért.
 

Címkék: számlalottó

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr50862130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.07. 08:14:17

Jaj, olyan negatív vagy! :)
Tegnap láttam a híradóban a Budai Bernit, aki ragyogó arccal, csillogó szemekkel közölte, hogy az ötlet óriási siker, pár nap alatt több, mint ezren jelentkeztek.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.07. 09:26:52

Latom nem erted a dolgot, az egesz a mazligyarra van kihegyezve: mivel tavaly bedölt 1-2 jatek es a maradek is szar - aki fogadni akar az szlovakiaban jar tutovkazni - valamit ki kellett talalni, hogy ne kelljen elküldeni par embert.
na nem minthogyha a ceg vezeteset holmi altruista hevület fütene, hanem köztudott, hogy a Mazligyar ejtöernyös leszalo palya maszopos funkcik es csaladtagjaik, valamitn a szadibol kikopott megelhetesi politikusoknak.

Nehanyan valoban elhiszik, hogy a szamlaval majd nyerhetenek, de nem lesz szamottevö, mert mindeki tudja ugyis megbundazzak

süti beállítások módosítása