Skip to content


Besúgókat toboroz a Provident alkalmazott!

Szerző: Slanger - 2009.01.31. 18:56

Bookmark and Share

 

Kölcsön, vagy uzsora?

 

Akcióba lépett a gyulai illetőségű "Anti Provident Akciócsoport" alias A.P. A.! A csoport nem titkolt szándéka felhívni az emberek figyelmét, a Provident által nyújtott hitelek veszélyeire. A csoport a pénzintézet által nyújtott hitelt az uzsorakölcsönökhöz hasonlítja. Az A.P.A az ügy érdekében, több ezer gyulai postaládába dobta be szórólapját, amelyen a provident üzletpolitikáját próbálja meg bemutatni.

 
Egy Provident alkalmazott azonban megelégelte a lejárató kampányt, és blogot indított munkahelye védelmében. A blogger célja, hogy felfedje az A.P.A. csoport tagjainak kilétét. Ezért a következő felhívást tette közzé a blogján.
 

 

Hogy ezután mit szándékozik kezdeni a begyűjtött adatokkal, az még rejtély.  

 


Címkék: provident

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr74914754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniferi 2009.01.31. 21:39:13

Elsőre szarjon sünt a provident :D

Na jó, viccet félretéve... elég genya egy kezdeményezés, szerintem meg akarják félemlíteni az embereket. Vagy így, hogy félő, be lesznek köpve, vagy úgy, hogy ha megtudják a tagok nevét/címét, két pénzbehajtás közt őt is felkeresik...

whiteCat 2009.02.01. 21:08:37

eddig nem érdekelt a dolog, de ezután egyértelműen az A.P.A-val szimpatizálok.

Tűrhetetlen amit a Provident és a blog szerkesztőlyéhez hasonló alkalmazottai művelnek.

süti beállítások módosítása