Skip to content


Közérdekvédelmi Hivatal, gumicsont szagot érzek.

Szerző: Slanger - 2009.02.05. 19:22

Bookmark and Share

(Előre szólok, kicsit demagóg lesz)

 
Először karjaiba kapja Bernit, aztán csökkentené a képviselők számát, most meg létre szeretné hozni a mi Ferencünk, a Közérdekvédelmi Hivatalt. Hú, fogjatok le. Nincs mese, most már biztos vagyok benne, hogy ő lesz Magyarország überálesz Isten császára.
 
Ez a korrupció elleni hivatal, nagy ötlet. Gondolom már minden korrupt rendőrnek, pakolóőrnek zabszem van a valagába. Nagyon helyes. Ez a cél. Azt mondjuk előre bocsátom, hogy drága mulatság lesz egy ilyen hivatalt felállítani, hát még üzemeltetni. Arról ugyan még nem szólt a fáma, hogy mekkora apparátussal akarnak dolgozni, de tuti, hogy többen lesznek mint az APEH-osok. Pedig ők sincsenek kevesen. Attól tartok ez is olyan sikeres lesz, mint a számlalottó. Ott is nagy a siker, már fehéredik a gazdaság. Vagyis fehéredne, mert 300 forintos euró mellett kicsit nagyképűen hangzik a gazdaság szót használni. Na, visszatérve a hivatalhoz. Ez büntetni is fog, most szólj hozzá. Sőt, ha lebuktatsz egy korrupt embert, akkor meg jutalmaz. Ez akkor, olyan, olyan vamzerképző féle lesz? És a legjobb az egészben, hogy a Közérdekvédelmi Hivatal függetlenségét törvény határozná meg. Tehát senki ne aggódjon, és senkibe fel sem merüljön, hogy a korrupció ellenes hivatal is korrumpálódhat. Hiszen ezt törvény tiltja.
 
De már meg is van a kibúvó,
 
„Daróczi Dávid jelezte: a szigorú szabályok nem vonatkoznak a csekély értékű, megvesztegetésre alkalmatlan ajándékokra, mint például a reklámcélból osztogatott golyóstollra vagy naptárra.”
 
Kösz Dávid.
 
Tehát néhány kamion csekély értékű golyóstollat, vagy naptárt (pl. Donatellásat) adhatsz bárkinek, az még nem korrupció.

 

 


Címkék: gumicsont

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr37924974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása