Skip to content


Tavaszi fáradtság, avagy a fél parlament alszik?

Szerző: Slanger - 2009.02.17. 06:36

Bookmark and Share

 

Még el sem kezdődött a tavaszi ülésezés a parlamentben, máris kipurcantak a mi vitéz katonáink. Nem tudom, hogy Ferenc testvér beszéde volt e ilyen kegyetlenül unalmas, vagy csak sokáig tartott az előző esti buli. Mindenesetre elég vérlázító, hogy ezek a mókusok fognak szavazni a Gyurcsány féle Bokros csomagról.
 
 
 forrás: index.hu
 
Miről álmodhat ez a két édesen szuszókáló manus? Olyanok, mint két kisded. Boldog vagyok, hogy ilyen szorgalmas, az országért tenni akaró emberek a mi „vezetőink”.
 
 
El tudom képzelni a szitut, mikor szavazásra kerül a sor. Amikor elhangzik a „Kérem, szavazzanak!” a paraszt felébred, de azt sem tudja hol van. Megnyomja az igen gombot. Közben magához tér, és rájön, hogy kurvára a másikat kellett volna megnyomni. Aztán teljesen magához tér -mondhatni felébred-, legyint egyet, a másik oldalára fordul és alszik még egy fél órát. Hiszen már úgyis mindegy.
 
Hát akkor szép álmokat, barátaim!

 


Címkék: pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr79947262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása