Skip to content


Korrupció az, amiből kihagynak

Szerző: Droli - 2009.02.26. 09:58

Bookmark and Share

Sokszor gondolkozom azon, hogy mi a fészkes fenét keresek én Írországban, mikor otthon is lehet pénzt keresni?

Már akinek. Zsadányi László és Tóth László uraknak minden bizonnyal jól megy otthon a bolt. Aki esetleg nem tudná, kikről van szó, nos ők a Linea Bútor és a Cronopont tulajdonosai. Aki még mindig nem tudná, mire is akadok kilyukadni, nos a Cronoponté lett volna a postás-kerékpár biznisz (280 euróért vették volna a kerékpárt és 500-ért adták volna a postának), s a Linea Bútor is kapott az államtól egy csomó pénzt, olyan profilba vágó dolgokra, mint pl. piacorientált kutatás és fejlesztés (erre 186 millió Ft-ot), vagy pedig vállalati folyamatmenedzsement támogatása (erre 19,1 millió Ft-ot).

Jajj, olyan vagy, tudom, rögtön korrupciót fogsz írni, pedig ez nem az! Ugyan már, fogadjunk, hogy te 600 euróért adtad volna a kerékpárt, s a vállalati folyamatmenedzsmentet sem támogattad volna 20 millió alatt! Különben is, a Gyurcsány megmondta, hogy nem fogják felesleges dolgokra költeni az állam pénzét (s Gyurcsány nem hazudik, ezt tudjuk), hiszen itt a nyakunkon a válság, meg hát van az országnak egy súlyos IMF hitele, amit Isten tudja, mikor fogunk visszafizetni... és ha korrupció lenne, akkor üvegszemű, bocsánat, üvegzsebű Keller László rögtön vizsgálódni kezdene Lop Stop Kunczével és Kovács Pistikével!

De térjünk vissza a Linea Bútorhoz, mely nemzetgazdaságilag fontos szerepet tölthet be, hiszen 250 millió Ft támogatást kaptak ilyen-olyan jogcímen. Hála a magasságosnak, hogy ilyen élesszemű politikusaink vannak, akik meglátják a lehetőséget az ilyen nagyszerű cégekben! Mit mondtál, hogy ezek az emberek korruptak? Olyan vagy, komolyan! Ezek az emberek igenis neves üzletemberek, lásd, milyen jól megélnek vállalkozásukból, ők a sikeremberek, napjaink példaképei! Ne röhögj, mert fejbeváglak, mint kisnyugdíjast gumibottal két éve! Na! Szóval én úgy gondolom, hogy ilyen tehetséges embereknek kellene irányítani az országot, akik már bizonyítottak az üzleti életben is. Mint pl. Gyurcsány, aki mint a mesében, saját erőből, saját tehetségéből gazdagodott meg, s most is milyen jól irányítja az országot! Úgy dübörög a gazdaság, hogy csak na! Jajj, nemondmá', hogy ez a dübörgés a lavina, komolyan mondom, veled nem lehet szót érteni!

Én azt is megértem, hogy nem tud szegény miniszterelnök úr adót csökkenteni, mert kell a pénz. Például olyan nemes célokra, mint a fentiek, meg a sertéssperma, na például én arra többet adtam volna! Sőt, javasolnék még egy pályázatot, a sertéssperma innovációs orientációs menstruációs folyamatai vállalatirányítási szempontjából, 20 oldalon! Ezekre kell a pénz!

Én például ezt vállalnám 30 millióért, sőt, + 10 millióért lefordítom angolra is! Senki többet?


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr19966172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása