Skip to content


Hatalomra éhesen,

Szerző: Slanger - 2009.03.10. 13:37

Bookmark and Share

 

Lehet, hogy mazochista vagyok, de rendszeresen rá szoktam klikkelni, mind a Fidesz, mind pedig az MSZP honlapjára. Az MSZP-nél általában a Gyurcsány blogját szoktam megnézni, de ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom, illetve azoknak a honfitársaknak, akik szeretnek futni. Nekik igazi csemege lehet.
 
A Fidesz kezdő oldalán pedig mi más is fogadná az embert, mint egy részlet Orbán Viktor a „Tisztelt Hölgyeim, és Uraim” című évértékelő beszédéből. Itt van ez az!
 
 
 
 
Ennél a képnél kicsit leragadtam / a honlap látogatását egyébként is csak nagykorú felügyelete mellett ajánlom/, mert mi ez az ordas nagy marhaság, hogy Magyarország győzött! ? Ha azt győzelemként élte meg a Fidesz, hogy a népszavazás következményeként nem sikerült bevezetni a 300 forintos vizitdíjat, meg a kórházi napidíjat, az így válság idején elég szarul hangzik.
 
Meg aztán ez a „felelős döntés ------ Fidesz”. Igaz ugyan, hogy a Fidesz mindig felelősen dönt, főleg akkor mikor szavazni kell, és az egész frakció úgy dönt, hogy kivonul az ülésteremből.
 
Ennek ellenére azt javaslom a tisztelt elnök úrnak, hogy amikor az erős Magyarországért küzdenek, akkor ne önmagukért, ne a fideszért, ne a jobboldalért, hanem minden magyar emberért küzdjenek. Továbbá javaslom, hogy kezdjenek el küzdeni. Értem, érted, Kovács Pistiért, a magyarokért.
 
Búcsúzóul, engedtessék meg, hogy Orbán Viktor szavaival köszönjek el.
 

„Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!”

 

 


Címkék: mszp fidesz orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr52992895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spielberg 2009.03.10. 16:12:18

JOGOS!!!
Pofázni mindenki tud, dolgozni senki sem szeret...

Bastie (törölt) · http://www.hirmax.net/ 2009.03.10. 17:00:45

Tetszett. Ez a Magyarország kisajátítása ormótlan gusztustalanság szvsz. Én pl nemmel szavaztam. Akkor én nem tartozom Magyarországhoz? Édes szüleiteket, azt.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.14. 09:40:35

Orbán az elmúlt húsz évben tartott országgyűlési választásokon -szám szerint öt darab- mindig győzött, ez csak természetes. Az persze már csak amolyan komenista ármánykodás, hogy nem alakíthatott kormányt, csak egyszer. Mondjuk a 20%-os sikerességi mutató nem túl fényes...
Büdöskomenista-e vagyok?

leftwing 2009.03.14. 10:11:20

Halkan jegyzem meg, hogy a Gyurcsány-blog nem az mszp.hu-n olvasható, hanem a kapcsolaton. Egyébként az írás tartalmáért riszpekt.

yanchi345 2009.03.14. 10:15:10

@immortalis: Jól látod, a kellemetlen illatú bolsevikok közé fognak sorolni :)
Orbánék küzdenek: a hatalomért. Ezért nem arról beszélnek, ami jó az országnak, hanem arról, amit szerintük a választók hallani akarnak: a nagyközönségnek adócsökkentés, tejjel-mézzel folyó tizennegyedik havi, meg egyéb maszlag. A vállalkozóknak meg gazdaságélénkítés, meg a túlköltekezés visszafogása. A hitelezőiknek (akiknek két milliárddal tartoznak, úgy látszik, kicsiben nem megy a gazdasági csoda) meg miniszteri székek, állami Audik, közbeszerzések.
A helyett, hogy azt a kellemetlen igazságot közölnék mindenkivel, hogy együtt kúrtuk el (képzeld, még ők is benne voltak...), de még ha nem is így volna, helyrehozni csak együtt fogjuk tudni. És bizony, pénzbe kerül, és azt sem más fogja kifizetni helyettünk. De minél később látunk neki, annál többe fog kerülni.

prometheus_X 2009.03.14. 10:15:52

@immortalis: Fikázod orbáncot? Akkor tetveskonnunitta vagy :D Ennyi :D

Zerstörer 2009.03.14. 12:45:41

Igen, jól elkúrta az alcsúti tahótörpe a rosszarcú cigány focista. Ő van hatalmon már hét éve....

Ennyit erről.

benhur 2009.03.14. 12:45:56

Olyan megható, amikor a cezaromán, a hatalomért bármit hazudó, szemeket kilövető, a szólásszabadságot lépten-nyomon korlátozni akaró, Gyurcsány-Kurmány Feri odaadó hívei aggódnak mások hatalmi éhsége okán... Minnyá elsírom magam, úgy meg vagyok hatódva! :D

benhur 2009.03.14. 12:49:11

@immortalis: Mé' kérdezi minden félkegyelmű pojáca, hogy ű büdöskomcsi-e? Eztnemértem, bolgárúrkérem!

süti beállítások módosítása