Skip to content


Mindennapi ökörségünket add meg nekünk ma...

Szerző: Droli - 2009.05.06. 12:54

Bookmark and Share

Biztos hallottatok már arról a szállodáról, mely beépítette az udvart, így a szomszéd ház lakóit gyakorlatilag "elfalazta".

Nos, a történetben az olvasható, hogy:

Puskás András elismerte, hogy az eltérést sem az önkormányzat, sem a közigazgatási hivatal nem vette észre. Az építési engedély kiadóját azonban nem tudják felelősségre vonni, mivel azóta már a hatodik kerületi hivatalnál dolgozik.

EZÉRT NEM TUDJÁK FELELŐSSÉGRE VONNI???????????????


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr241106023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marczipan · http://www.hidegfem.eu 2009.05.06. 21:56:45

Naná. Nem tudtad, hogy a hatodikban nem érvényes a bétéká? Amnesztiás terület, biztos. A hír azért nem lepett meg, mert bár nyilvánvalóan a hírfogyasztó ismételt hülyének nézéséről van szó, ez sajnos meglehetősen gyakori a hazai médiacsatornákon.

Tichamér · http://kutyushop.blog.hu 2009.05.07. 16:05:44

Nekem csak az volt fura, hogy a hotelt építő cég tulajdonosát Bojár Iván András és az önkormányzat emberei körömszakadtáig védték, mennyire jó ember, jó haver, stb. Nekem akkor kicsit az jött le, hogy elég sokan benne lehetnek a bizniszben. Mindenesetre semmi különös nem történt, itthon ez teljesen szokványos. Lassan már az számít hírnek, hogy valami körül minden korrekt és rendben van.

süti beállítások módosítása