Skip to content


Választási felhívás

Szerző: Droli - 2009.06.14. 08:15

Bookmark and Share

Választási felhívás 1848-ból, némi szerkesztői megjegyzéssel:

Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!

Bizony, mennyivel könnyebb volt az élet! Semmi „a Magyar Köztársaság a 2009/14/C-A(12-5%), s mindez a 4. hatványon törvénye alapján Dr. Sólyom László, Dr. Bubó és Dr. Dr. G Nagyné Dr. G Dr Nagy Dr Maczó Dr. Ágnes felhívást tesz közzé, miszerint...” s ez megy még vagy 5 oldalon... Világos, érthető, egyszerű.


Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! -

Na, itt a másik dolog. Ma ez hogy nézne ki? „Egyetért-e Ön azzal, hogy az ENSZ 1956/42 12. paragrafusa valamint a Magyar Népköztársaság, khm, Köztársaság 100/1000=10% valamint az érte kapott 10000$ kenőpénz alapján a Magyar Köztársaság állampolgárai szabadságjogaik tekintetében gyakorolhassák a 112/2005-ös EU irányelvben a,b,c,d bekezdésben felsorolt jogokat?” Na, ezek után ne csodálkozzunk, hogy a kampányon és a plakátokon nem társadalmi vita jelenik meg, hanem hogy IGEN vagy NEM, illetve a pártok nevei.

A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!


Ez akárhogy is nézzük, a választói akarat befolyásolása, ami a fentiekkel együtt jogsértő, törvénysértő, kísértő, s ezek alapján kijelenthetjük, hogy Petőfi levetkőzte a haladó szociálliberális álarcát, s átállt az uszító nyilasnácik táborába, többen is látták őt árpádsávos zászlókkal, sőt, előző este egy kocsmában mulatozott a csőcselékkel.

Én már most javasolnék egy plakáttervet a 2010-es választásokra. A szöveg a következő lenne:

„2010 mittudoménhányadikán országos parlamenti választás lesz, ezért felkérjük a kedves választópolgárt, hogy a kocsma után ugyan térjen már be a szavazókörbe, s tegye már be azt a rohadt X-et valamelyik párt neve mellé. Lehetőleg a mellé, amelyiket szeretné, hogy 2010-2014 között lerabolja. Köszönjük.”

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr941183209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása