Skip to content


Draskovics céljai

Szerző: Slanger - 2009.08.01. 09:28

Bookmark and Share

Tegnap több médiában is megjelent, hogy az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium közleményt adott ki, melyben elismerték, hogy Draskovics hibázott, illetve, hogy az a felvétel nem az a felvétel. Próbáltam megkeresni a nyilatkozatot, amit az IRM adott ki, így ellátogattam a honlapjukra. Dr. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, az alábbi köszöntővel fogadja a tisztelt érdeklődőt és, a kedves olvasót.

 
Igazságügyi és rendészeti miniszterként a demokratikus jogállam védelme, erősítése, modernizálása és hatékonyabbá tétele a célom. Ennek megvalósulását a kiszámítható és szolgáltató jellegű állami működésben, az ügyfelekre optimalizált közérdekérvényesítésben, az adminisztratív terhek csökkentésében, az elektronikus ügyintézés elterjedésében látom jogalkotás és jogalkalmazás területén egyaránt.
 
forrás: irm.gov.hu
 

Demokrácia, jogállam, hatékonyság, közérdekérvényesítés. Micsoda hülye, ismeretlen szavak ezek!

 


Címkék: draskovics

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr641280496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talánegyszer 2009.08.01. 19:58:18

Ez a Draaskovics nagy túl élő!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.01. 20:00:33

@talánegyszer: biztos oka van. vagy nagyon sokat tud bizonyos emberekről és azért van még pozícióban, vagy selymes a nyelve!?

Évikati 2009.08.02. 08:57:34

Amíg ez a kormány hatalmon van, addig mindenki lebetonozva működik. Draskovics is. Olyan nagy az összefonódás, az egymás iránti "hálálkodás", falazás, hogy kivárják a választásokat. Addig, próbálkoznak összekuszálni mindent, hogy a következő kormánynak minél nehezebb dolga legyen. Ezeknek az embereknek nincs erkölcsi tartásuk, egytől-egyik alávaló hazudozók. Bajnai kiáll mellette, mert neki is nagyon sok takargatnivalója van. Az a baj, hogy minden jóérzésű magyar embert lesajnálnak, nem értünk, miattunk dolgoznak. Magyarul: hülyének néznek bennünket. Ez Európában, de a világban sehol nem fordulhatna elő. Kivételes és "különleges" a mi demokráciánk és alkotmányos rendünk:-(

süti beállítások módosítása