Skip to content


BKV HR ig.- mit kezdenél havi 2 millával?

Szerző: Droli - 2009.08.03. 07:45

Bookmark and Share

Egyelőre még nem tudunk arról, hogy megjelent volna a pályázat a BKV humánigazgatói pozíciójára, de ha esetleg tudtok róla, feltétlenül jelezzétek!

 

Addig is lássuk, mit lehet kezdeni annyi pénzzel! Havi rongyos 1,2 millió forintról + 120% prémiumról van szó! Számoljunk azzal, hogy nem mindig kapunk prémiumot, ezért elégedjünk meg átlag havi bruttó 2 millió Ft-tal. Ez évi 24 millió Ft. Tudjátok, mennyi ennek a nettója? 12,5 millió! Bizony, a magyar állam lazán leveszi a felét...

 

Szóval mit lehet venni egyéves fizetésből, azaz 12,5 millió forintból?

 

Itt van például ez a ház Tiszaföldváron, mely alig kerül többe, mindössze 12,8 millió Ft. Tiszaföldvár csendes kisváros Jász-Nagykun-Szolnok megyében, távol a koszos, zajos Budapesttől. A ház amúgy 110 négyzetméteres, 3 szobás, és jó állapotban van. Van kis bográcsoló része is, meg lehet oda hívni az igazgatóság többi tagját, a bográcsban rotyog a lábszár, mi meg megbeszéljük az aktuális kérdéseket – például mennyi legyen a végkielégítésünk, s hány hónap vagy év felmondási időt kell letöltenünk?

 

De vásárolhatunk egy jobb autót is, például egy Audi A6 Avant 2.0 TFSI multitronicot, ami 12,3 millió forintba kerül a Vörös Autónál. Ezzel már fel lehet vágni az ismerősök előtt! Jó, persze, ezt egy „rendetlen” BKV-s megveteti a céggel, közbeszerzésen, 16 millióért, de mi tényleg rendes BKV-sok akarunk lenni.

 

A HR igazgatói munka nagyon fárasztó, s sosem árt egy kis pihenés. Menjünk Belekbe (Törökország), ötcsillagos szállodába, all-inclusive ellátással, 12 napra mindössze 670.000 Ft-ért! Mivel van elég pénzünk, meghívhatunk majdnem 19 embert! Az a csodálatos tenger, a török piacok nyüzsgése, az ételek; lesz majd miről mesélni a BKV igazgatósági ülésein!

 

De van, aki nem szeretne Törökországban nyaralni, mert messze van, meg hát sokszor nem olyan kedvesek azok; nekik ajánlom az LB 1085 TV-t, mely 274 cm átmérőjű, 1920X1080 pixel felbontású, fényereje 400 candella/négyzetméter, amihez 1200:1 kontrasztérték társul. Gyönyörű, nem? Igaz, 16 millió Ft, szóval egy kicsit még gyűjteni kell rá, vagy több prémiumot kell felmarkolni.

 

Akit mindez nem hat meg, az megteheti, hogy minden nap költ a Tescoban 34.000 Ft-ot, s azt vesz, amit akar. Ha nem sikerülne elkölteni, mindenesetre jelezze e-mailben, s segítünk :-)

 


Címkék: bkv hr igazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr841281996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása