Skip to content


Magdi anyus halála, Barátok közt

Szerző: Droli - 2009.08.08. 08:51

Bookmark and Share

Tudom, újszülöttnek minden vicc új... szóval először egy vallomással tartozom:

ÉN NEM NÉZEM A BARÁTOK KÖZT CÍMŰ SOROZATOT!

Ezért nem is tudtam róla, hogy Magdi anyus meghalt. Csak nemrég láttam a youtube-on. De hogyan halt meg Magdi anyus? Ezek színészek? Kb. általános iskolai szavalóverseny jellege van az egésznek, különösen a postás részéről! Aztán meg a dolog következetlensége: Magdi anyus leesik, majd beszél a postással, jelzi, semmi baja, a postás persze otthagyja, aztán meg Magdi anyus visszamászik a lépcsőre, s meghal? Vagy hogy van ez? 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr751295499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.08. 09:01:37

Ez tényleg elég gagyi. Magdi néni, mint a sorozat oszlopos szereplője, ennél jobban megrendezett halált is megérdemelt volna. Kb. olyan ez, mint egy szarul sikerült Gálvölgyi show.

Horizont 2009.08.09. 18:20:54

A forgatókönyvírók fantáziája elég szegényes! De mégis hogyan kellett volna meghalnia? Ágyban párnák közt? Ezt a részt direkt megnéztem, bűn rossz volt. Megírva is, eljátszva is. Életidegen!Nem a lépcsőről való leesés, mert az elég sűrűn előfordul. Hanem ami utána volt:)) Mondjuk olyanról már hallottam, hogy jól volt egy baleset után, aztán mégis meghalt! Belső vérzés vagy valami ilyesmi!Az egész BK elhalálozhatott volna:))))

vomit 2009.08.11. 12:27:25

ne nezzetek ilyen fost, elrohad az agyatok

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.11. 12:44:47

@vomit: személy szerint én sem nézem. az elején még néha néha, de manapság már egyáltalán nem. egyébként kösz, hogy a szíveden viseled a sorsunkat :)

süti beállítások módosítása