Skip to content


A titokminiszter, titkos esküvője

Szerző: Slanger - 2009.08.10. 09:54

Bookmark and Share

A hétvégén bekötötték Ficsor Ádám (29) titokminiszter fejét is. Neki se legyen jobb, mint másnak, szokták ilyenkor mondani. Ficsor tanúja pedig ki más lett volna, ha nem az egykori főnöke, egy ország „kedvence”, Gyurcsány Ferenc. Az hogy ez jó ómen e, majd néhány év múlva meglátjuk.

 
 
Egyébként az esküvőn olyan „prominens” személyek is megjelentek – feltételezem hívták is őket -, mint Molnár Csaba (kancelláriaminiszter), Gráf József (mezőgazdasági miniszter), Újhelyi István (államtitkár) Szigetvári Viktor (Bajnai kabinetfőnöke), Szilvásy György (ex titkosszolgálati miniszter). Azt nem értem, hogy miért nem hívták meg pl. Orbán Viktort, vagy Morvai Krisztinát. Szép kis mulatság lett volna.
 
Sajnos az nem került napvilágra, hogy ki milyen ajándékkal lepte meg az újdonsült házaspárt, de gondolom, hogy senkitől nem egy ötezer forintos kávéfőzőt kaptak. Ha a nagyságrendeket nézzük, valahogy így nézhetett ki az ajándék lista:
 
Gyurcsány & Klára: a nagyvonalú ajándék néhány franciaországi falucska, ahol a friss házasok a mézesheteket töltik. Természetesen a falvakat Ferenc nagyvonalúságának köszönhetően meg is tarthatják.
 
Molnár Csaba: mint ex energiaügyekért felelős miniszter, felajánlotta, hogy az E-on áramszolgáltató, ingyen és bérmentve biztosítja 100 éven át, a fiatal házasok (és utódaik) számára a villamos energiát.
 
Gráf József: a Bábolnai Ménesbirtokot ajándékozta Ficsoréknak (200 lóval, 10.000 hektár szántóval, 50 fős cselédséggel).
 
Szilvásy György: Mivel sportsérülése nem engedte, hogy a plázákban vásárolgasson, az esküvőre nem vitt ajándékot. Egyébként is, ő már korábban megajándékozta Ficsort, a titokminiszteri poszttal.
 
Szigetvári Viktor: ajándékba adott egy 6.000 Forintos kávéfőzőt.
 
 
Azt hiszem, ha senki mástól nem kaptak ajándékot, akkor is pozitív szaldósra sikerült a lagzi. Sok boldogságot gyerekek!
 
 
 

 


Címkék: politika esküvő fikció ficsor

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr681298685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vvv999 2009.08.10. 11:36:29

Jaj már... Olyan rosszindulatú vagy... Szegény szerencsétlen Ficsor annyit melózik, hogy már azt sem tudja hol van. Így eshetett meg, hogy összekeverte az esküvőjét a kabinetüléssel... Ezért nem volt OV meghívva... Aki amúgy sem ment volna el, mert bevállalós politikusként Mexikóba ment lastminute nyaralni, ahol valami lázat szedett össze...

Nyünyőke 2009.08.10. 11:48:47

Bajnai a fél királyságát, akarom mondani országát adta Ficsornak nászajándékul.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.10. 13:42:35

Titokminiszter helyett elsőre tökminisztert olvastam :DDDD

süti beállítások módosítása