Skip to content


Nóri, és a 100 milliós műbroki!

Szerző: Slanger - 2009.08.12. 08:57

Bookmark and Share

Azt már az elején szeretném tisztázni, hogy a mai Magyarországon nem lehet maszturbálni, vagyis önkielégítést végezni, mert aki magához nyúl, az előbb utóbb lebukik, és szájára veszi az egész ország. Ilyenkor aztán lehet pironkodni, mentegetőzni. Tulajdonképpen magával a maszturbálással nem is lenne gond. Mindannyian maszturbálunk, csak nem 100 milliós műpöcsökkel és guminőkkel. Mert nem csak a lányok szeretik ám az efféle dolgokat, hanem a fiúk is. Az egészben számomra az a furcsa, hogy leginkább a nyugdíjasok körében vannak elterjedőben az efféle örömszerző eszközök.

 
 
Természetesen az is érthető, hogy akit már jó ideje nem piszkálnak meg, annak drágább segédeszközt kell használni, hogy elérje a kívánt hatást, vagyis, hogy eljusson a csúcsra. De mit tudhat vajon az a műf_sz, ami 100.000.000 jó magyar forintba kerül?
 
 
Megcsókol (ott lent is), még akkor is, ha nem mostál előtte fogat, vagy ha olyan kövér vagy, mint egy disznó.

Minden évben elvisz egy világkörüli útra.

Bármit megvásárol a tulajdonosának, bármit, amit a műbroki tulajdonosa megkíván.

Sok barátot szerez a gazdniak.

Kölcsön lehet adni.

Befektethető.
 
 
 
Hasznos kis cucc ez kétségtelen. Már értem is, hogy mi kerül rajta ennyibe.
 
 

A történet természetesen kitalált, semmi köze sincs a valósághoz.

 


Címkék: magyarország kütyü

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr841304394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.12. 16:48:43

Szerintem a színes cukorka olyan drága, ami benne zizeg. Lehet, hogy nem is cukorka, hanem igazgyöngy. Akinek telik ilyen drága gagyira, annak telne luxusnőcire is, eszembe jutott egy név, de nem írtam :) Vagy persze luxuspasira :D

süti beállítások módosítása