Skip to content


Iszom egy Pussy-t

Szerző: Slanger - 2009.11.11. 07:21

Bookmark and Share

Végem van. Szerintetek mekkora kreativitásra vall, ha valaki úgy nevez el egy energiaitalt, hogy punci? Persze angolul, pussy-nak. Hát az agyam menten eldobom. Az ital honlapján a következő szöveg olvasható:

 
A név – Pussy, provokáló és figyelemfelkeltő is egyben. Éppen ez a célja. A Pussy egy olyan prémium energiaital, amelynek már az elnevezése is nagy önbizalmat sugall. A Pussy már önmagában is tiszta élvezetet nyújt, de kitűnően mixelhető számos alkoholtartalmú itallal és gyümölcslével is.
 
A Pussy hisz a természetes energiában – mert ez az, ami jó Neked.
 
A Pussy optimista, szórakoztató, spontán, szemtelen és egyszerűen maga az élvezet. A Pussy a kiindulópont. Az a pillanat, amitől beindulnak az események. A Pussy bevezeti a beszélgetéseket. A Pussy hisz benne, hogy az emberek életében sokkal gyakrabban lehetnek jó időszakok.
 
pussydrink.hu
 

Hát most mondjátok meg, mi jöhet még?

 


Címkék: kreatív bulvár napi fos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr171517164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.11.11. 08:48:07

Hát mi más, mint a fasz energiaital :)

Detlef · http://www.gazdapiac.com 2009.11.11. 11:06:34

És a neve lészen: Dick avagy Cock. Jellegzetes formájú palackban árusítják majd.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.11. 12:23:49

A Pussy szó kiscicát is jelent, nemcsak azt :-) Pl. a Pussycat Dolls nevű zenekar sem valami "puncicicus babát" jelent, hanem arra utal, hogy a lányok olyanok, mint a kiscicák. Jó, tudom, ha meglátják a lányokat, mindenkinek inkább a másik jelentés jut eszébe :-))

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.11.11. 16:22:11

Mi más, mint a Puffin lekvár! Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot! :D

süti beállítások módosítása