Skip to content


Egy világ omlott össze bennem – Drazsé lemondott!

Szerző: Slanger - 2009.12.02. 10:43

Bookmark and Share

Levegő után kapkodok. Elolvasom még egyszer a hírt, szépen lassan, szóról szóra. Majd kétségek közt arra gondolok, hogy mi van akkor, ha ez csak egy óriási bullshit. Draskovics valóban lemondana az igazságügyi és rendészeti miniszteri posztról? Még akár az is előfordulhat, hogy rend lesz ebben az országban? Na félreértés ne essék, nem bántom én Polihisztor Tibort, hiszen talán ő az egyik olyan sokat látott ember a kormányban, akit bármilyen poszton be lehetett vetni. Volt ő már közigazgatási államtitkár, pénzügyminiszter, aztán tárca nélküli miniszter, meg ki tudja még micsoda. Akasztott ember talán még nem volt. De tudjuk, ami késik, az nem múlik :) Ilyen helyzetekben általában számvetést készít magának az ember. Nem tudom, hogy Drazsé gondolkodik e hasonlókon, de azért mi megpróbálunk segíteni, néhány videó segítségével.

 

Aztán igazából szinte a végtelenségig lehetne folytatni a sort, de gondolom annyira senkit nem érdekel a fő sün. Azért még egy kis videót idebiggyesztek, ezzel is érzékeltetve a rendőrség tettrekészségét.


Címkék: rendőrség rendőrállam draskovics

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr181568370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniferi 2009.12.02. 18:12:56

Ez az utolsó video nagyon ütött :D

Franzi 2009.12.02. 22:54:24

miért tartott ez ilyen sokáig?

süti beállítások módosítása