Skip to content


A hét lúzere - Societas (ifjúszocik)

Szerző: Droli - 2010.01.26. 07:24

Bookmark and Share

Az elmúlt hét lúzere az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas lett, mivel a „nethuszár-kampányuk” kiderült. Gratulálunk!

 

Az elképzelés némileg tapsot érdemet, mert – habár újdonságot nem tartalmaz -, de jelzi, hogy végre az MSZP is élni kíván a kor adta lehetőségekkel. A terv az, hogy az ifjúszocik aktívan képviseltetik magukat az internetes fórumokon, blogszférában, meg az összes „webkettes” dologban, s ezáltal segítenek terjeszteni a párt álláspontját, véleményét, illetve próbálják cáfolni az ellenoldal állításait. Ez eddig is így ment, és semmi új nem volt benne, viszont egyrészt ezt a pártok igyekeztek titokban tartani, és nem ilyen dömpingszerűen folytatni, mint ahogy a Societas.

 

De itt bizony kiderült minden. Megvan a teljes szabályzat („versenykiírás”), még a nyereményeket is tudjuk, és az egész netes világ ezen röhög. A szocialista hozzászólók meg nevetségessé váltak, körberöhögik őket, és rögtön felhánytorgatják nekik, hogy ezért a hozzászólásért vajon hány pontot kapnak, és akkor most mit fognak nyerni. Ezt nagyon elkúrta a Societas, ekkora böszmeséget már régen csináltak, és amit ezért kapni fognak a „nagy” szocialistáktól, azt nem teszik zsebre. Patek Gábor kampányfőnök és a teljes vezetőség akkor tenné a legjobbat, ha most sürgősen lemondana minden tisztségéről, mert ekkora égést már régen láttunk.

 

Nagyon nem is akarok többet írni erről, aki röhögni akar, olvassa el a „versenykiírást”, ez így ebben a formában még a szilveszteri kabarénál is jobb.

 


Címkék: ahétlúzere

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr941689862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.02.01. 18:23:45

Az MSZP már régóta él ezzel a lehetőséggel. gyurcsány már vagy 5 éve hirdeti az igét blogjában.

süti beállítások módosítása