Skip to content


Meggyilkolták az öreg nénit - kit érdekel?

Szerző: Droli - 2010.02.19. 17:27

Bookmark and Share

Mint bizonyára hallottatok róla, sajnos meghalt az a 92 éves néni, akit Ózdon, a Hétes-telepen agyonvert 3 embernek nem nevezhető egyén (akik közül kettő fiatalkorú és egy gyermekkorú).

Ja, hogy nem tudtok róla, hogy meghalt? Nem a ti hibátok.

Ugyanis a mélyen tisztelt független és tárgyilagos magyar sajtó nem kívánt erről az apró tényről beszámolni, pedig más ilyen esetben meg szokták írni, ha például valaki belehal súlyos sérüléseibe. Írjátok be a keresőbe a fenti hírt, és figyeljétek, hogy sem az Index, sem az Origo, sem a TV2, sem az RTL klub, sem a Stop, sem a HVG, egyáltalán, semmilyen hírportál nem kívánt beszámolni erről - ebben az esetben (kivéve a "radikális sajtót"). Ez a mai magyar sajtó.

Vajon miért hallgatják agyon szegény néni halálát? Mert félnek, hogy az emberek azt mondják, hogy "ELÉG! NEM KÍVÁNUNK EGYÜTT ÉLNI ILYEN ÁLLATOKKAL!", esetleg megkérdezik a politikusoktól, hogy "tessék mondani, hogyan jutottunk el idáig, hogy ezek ma már nem csak fenyegetnek, hanem ölnek is?" Vagy az Index fél talán, hogy a tavaly általuk annyira futtatott Hétes blogban bemutatott képet árnyalja ez a brutális gyilkosság? Miért jó az, hogy elhallgatunk híreket, és társadalmi jelenségekről úgy teszünk, mintha nem is léteznének, mert az nem "politikailag korrekt?" Mit oldunk meg ezzel? Semmit.

Azt meg őszintén remélem, hogy az elkövetőket felakasszák. Mert az addig, rendben van, hogy a halálbüntetést eltörölték, de csak az embereknél. Ezek meg nem emberek, akik ezt tették.

 

 


Címkék: bűnözés cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr471774060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.02.19. 18:27:22

Szegény nénit annyira sajnálom, megélt ilyen szép kort, 92 év és így kellett meghalnia ezek miatt a pokolfajzatok miatt. Nem is akarom őket állatoknak nevezni, mert ez sértés lenne az állatokra. Az ilyenekből már soha nem lesz ember, ilyenkor különösen sajnálom, hogy eltörölték a halálbüntetést. Politikusok, politika - hé ébresztő!!
A néni meg nyugodjon békében!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.02.19. 18:46:47

@Horizont: itt egy kép a haldokló néniről, csak erős idegzetűeknek:
kuruc.info/r/35/55164/

órarugógerincű felpattanó 2010.02.19. 18:54:18

Ez az a hely, ahol a szerencsétlen, elnyomott, kitörni vágyó romák közt időnként felsír egy gyermek?

qwerti (törölt) 2010.02.19. 19:06:50

Ezeknek megváltás lenne a halálbüntetés...

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.02.19. 20:06:10

Nem egyedi eset. csemegezz csak a blogunkban.
Napi szinten frissul sajnos 5-10 esettel.
Erdemes megnezni pl. a halal, gyilkossag, idos ember tag-ekre adott talalatokat.
azok kozul mennyi volt a szennymediaban?

Kibaszott kettosmerce-e?

Szebb Jovot Magyar Honfitarsaim!

Ennel csak szebb lehet!

Zia1 2010.02.19. 21:46:30

szerintem szerződésük van az állammal. Mi gyilkoljuk, te nem fizetsz neki több nyugdíjat........és elmaszatoljátok az ítéletet

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.02.20. 09:51:46

Bakker, nem is tudok mit mondani. Hova jutunk? Illetőleg jutottunk. Mert ez sajnos már eléggé a végjátéknak tűnik.

A nagy Humungusz 2010.02.21. 14:46:42

fasza hogy a hétesi bloghoz nem lehet kommentelni,elég egysíkú lenne az atom és a lángszóró kínálgatás.hol él ez a néhány felakadttszemű a kurvanagy liberalizmus lila ködében bolyongó hippiköcsög,aki működteti ezt a szart?egyszer úgyis kibelezik őket is a drágalátos védenceik .....

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2010.02.27. 21:49:24

Cikket írtam erről a néniről, tudatni akartam az egész világgal, hogy mi történt vele, és hogy mi történik itt, Magyarországon, napi szinten. Sajnálom, nem linkelhetem be az oldal címét, de remélem, hogy helyesen cselekedtem, és úgy érzem, megtettem mindent ezért a szegény néniért, a magyarokért, magamért és érted - úgy írtam végig a cikket, úgy szerkesztettem be a képeket, hogy végig könnyes volt a szemem. Nem - nem sírtam. Csak folytak a könnyeim, ahogy most is nehéz erről olvasni, írni, tudomásul venni.

süti beállítások módosítása