Skip to content


Jedwards

Szerző: Droli - 2010.03.06. 07:47

Bookmark and Share

Mi kell ma a sikerhez? Először is egy 18 éves ikerpár,akik különös sérójukkal vagány megjelenésükkel, és félreérthetetlen ír akcentusukkal meghódítják a tinilányok szívét. Mellé egy jól bejáratott, könnyen dúdolható sikerdal, mely szerepre az Ice Ice Baby és az Under Pressure tökéletes. És egy tehetségkutató (X Factor), ahol befuthatnak. És az eredmény: 1. hely az ír és az angol slágerlistán, valamint tomboló siker, teltházas koncertek, melyekre már hónapokkal előtte nem lehet jegyet kapni. Ez a Jedwards.

Az ír ikerpár tavaly tűnt fel, és azóta minden körülöttük forog. Habár az X Factort nem ők nyerték, a közönség egyszerűen nem tud betelni velük. Az ikrekkel vannak tele az újságok, a plakátok, a tévé, és a legújabb hír az, hogy pót-koncertnapokat kellett beiktatni egy csomó városban, akkora az érdeklődés.

Pedig a kislemezük őszintén szólva nem egy nagy durranás. 2 szám van rajta: az Ice Ice Baby, amit ők énekelnek, és az Ice Ice Baby karaokéváltozata (!), és ennyi. Se nagylemez, se saját szám, semmi. De ezt az egyet jól megcsinálták, és ami körítést nyújtanak mellé, épp elég, hogy sztárok legyenek. Ez most még elég. És az egy dolog, hogy Magyarországon még nem ismertek, de előbb-utóbb feltűnnek a hazai magazinokban is, fáziskéséssel, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Mindenesetre a blogunk az elsők között írt róluk, és erre büszkék vagyunk :-)


Címkék: zene jedwards

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr391805964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.03.06. 13:18:01

Először hang nélkül néztem. Szánalmas nyomorultaknak tűntek, össze-vissza pattogtak, béna fos az egész produkció. Aztán benyomtam a hangszórót. A véleményem nem változott.

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.03.06. 16:45:55

Hát nem az én műfajom. A kiscsajoknak biztosan bejön ez a két ugribugri. Mondjuk nálam jobban csinálják, az tuti :D

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.03.07. 17:50:03

Az m1 csatornán, a Társulat elődöntőin és döntőin összehasonlíthatatkanul színvonalasabb számokat adtak elő a mi amatőreink.

süti beállítások módosítása