Skip to content


Milyen ruhában lesz ma?

Szerző: Droli - 2010.05.14. 06:26

Bookmark and Share

Végre eljött a nagy nap, ma van az új országgyűlés alakuló ülése. És miről szól ez az egész egy hete? Hogy Vona Gábor miben jelenik meg. Yeah.
 
Mert ugyebár Lendvai elvtársnő retteg a gárdista mellénytől-kabáttól - ez a nő egy nagy rettegés volt eddig is; a KDNP azt javasolja, hogy öltönyben menjen mindenki; a Fidesz meg annyit kér, hogy a képviselők a hagyományokhoz és az országgyűléshez méltóan öltözködjenek. Meg tartsák be a házszabályt. Kerékpárt és frakcióvezetőt a falnak támasztani tilos!
 
Nekem is lenne egy javaslatom az öltözettel kapcsolatban. A képviselők ugyebár az országot képviselik, és az ország le van gatyásodva. Hogyan nézne ki az ország, ha ember lenne? Már nincs pulóvere, pólója, nadrágja, zoknija, mert jóformán mindent privatizáltunk. Ez alapján a következőképpen kellene holnap megjelennie a képviselőknek:
 

Nem biztos, hogy így fognak öltözni, de nézettsége lenne, az biztos :-)


Címkék: politika parlament

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr952000454

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem csak jogsértő, sunyi is 2010.05.14. 16:47:34

Nem mindig értek egyet Sólyom Lászlóval, de most mindenképp: Minden országgyűlési képviselőnek be kell tartani a jogszabályokat, akármit is gondol e szabályokról vagy alkotmányosságukról. A parlamentarizmust csúfolja ki az a képviselő, aki az Országgy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.05.14. 09:07:19

Ez a mellényügy sok szereplőnek hálás téma. Egyrészt botrányszaga van, ezért a média nagyon lelkesen tálalja az újabb és újabb szaftos fejleményeket. Az MSZP és a Jobbik meg örül, hogy reflektorfényben van. Szerintem az ügynek (a politikusokon kívül) elvi jelentőséget csak a legfanatikusabbak nyilvánítanak. A többség számára inkább csak bulvárkategória.

Szóval majd meglátjuk, hogy mi lesz Vonával, az is lehet, hogy ráveszi a mellényre a zakóját... Engem inkább most az érdekel, hogy ki ez a csaj? Ő a barátnőd Droli? :-))

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.05.14. 11:02:35

Tök mindegy mit vesznek fel. Röhej, ahogy túllihegik ezt az ügyet. Az kevésbé lenne gáz, ha mondjuk fürdőruciban menne mint gárda egyenruhához hasonlító mellényben?
Á, egy vicc az egész. Szarban az ország, ezek meg egy kurva mellényen vitáznak.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.05.14. 13:57:43

Így már nem tudna megjelenni az ország, mert már a testékszereit (magyarul: piercing) is eladták.

Vona jelmezétől már csak az lenne nagyobb dobás, ha lendvaildi bejelentené, hogy ő meg monokiniben, bőrtangában jelenik meg, lovaglóostorral a kezében.

süti beállítások módosítása