Skip to content


Elindult a focivébé, nézz tükörbe!

Szerző: mememellen - 2010.06.12. 06:43

Bookmark and Share

Így a vb első napja után elérkezett az idő, hogy a újfent számot vessünk. Ahogy elnéztem a tegnap játszó négy csapatot, mindegyikük félgőzzel lenyomná a mi siralmas bagázsunkat.

Sajnos, lehet kapálózni, meg engem szidni, de akkor is. A koemani legénység az elmúlt két meccsén kilenc fát kapott és ennek csak a töredékét sikerült az ellenfél hálójába juttatni. 
A dél-afrikai és mexikói, valamint uruguay-i és francia legénységet elnézve, nekik ezzel még a gólszegény találkozók ellenére sem volt/lesz gondjuk. A meccs minden pillanatában volt olyan mozdulat, ami lekötötte a néző figyelmét, így nem tört rám a gondolat –mely sok magyar bajnokin rám talál, hogy ugyan már, nézzük meg, hogy a többi csatornán mit adnak!
 
Szóval pörgött a labda, a közönség fantasztikus hangulatot varázsolt az arénákba, a bírókat én személy szerint korrektnek éreztem, egyszóval eddig minden úgy alakul –a meccseken- látottak alapján, ahogy ennek ilyen világviadalon lennie kell.
 
A sportgézás neten nézhetőség pedig külön öröm, hisz nem kell a Facebook és egyéb -a számítógéphez kötődő- függőségeim feladnom erre a pár hétre, hanem két bolgbejegyzés közt nyugodtan szurkolhatok, ha épp úgy hozza kedvem.
 
Éljetek ti is a lehetőséggel: sörözzetek, szurkoljatok a haverokkal, aztán egy-egy meccs végeztével irány a Tudtad? és mondjátok meg a frankót! A barátnőkkel ellentétben, mi szívesen vesszük.

Címkék: magyar foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr872075235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mememellen 2010.06.12. 08:54:16

Én nem szurkolok különösebben senkinek, de most jöhet a mondás, hogy győzzön a jobbik! :)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.12. 11:19:43

Szerintem ez a vuvuizé tönkrevágja a szurkolást. Nem lehet hallani a szurkolást, az éneklést, csak ezt az idegesítő monoton zajt. Kíváncsi vagyok, hogy az angolok ma le tudják-e szurkolni.

Hajrá Algéria!

mememellen 2010.06.12. 11:29:14

Lefogják, hidd el. :)

süti beállítások módosítása