Skip to content


Rólunk

Szerző: Slanger - 2009.02.02. 20:06

Bookmark and Share

 

Ha van olyan témád, történeted, melyet szeretnél itt a blogon viszontlátni, írd meg nekünk, és mi közétesszük. Lehetőség van többek között saját poszt írására is. Mindkét esetben küldj nekünk e-mailt, ide.
 
 

Ha gondolod, tedd ki a linkünket (http://tudtad.blog.hu) az oldaladra. Amennyiben ez megtörtént, értesíts bennünket és viszonozzuk a szívességet. 

 
 
Felhasználási feltételek
 

A tudtad.blog.hu (blog) szerkesztői, tagjai az általuk a blogon közzétett anyagok tartalmáért felelnek. A tudtad.blog.hu szerkesztői, a saját véleményüket jelenítik meg jelen internetes naplóban. Véleményeket közlünk, és nem tényeket.

Minden kommentelő saját maga, teljes mértékben felelős az általa írt hozzászólások tartalmáért. Az ezekből elszenvedett esetleges károkért, a bloggal szemben semmilyen jogorvoslatnak helye nincs.


Címkék: rólunk

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr6918846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása