Skip to content


Mi a baj a jelöltekkel?

Szerző: Slanger - 2009.03.25. 08:50

Bookmark and Share

 

Van itt ez a három férfi. Surányi, Glatz és Vértes. Mindhárman nagyszerű emberek. A saját szakterületükön elismert tekintélynek számítanak. Ez azonban közel sem azt jelenti , hogy miniszterelnököt lehet/kell belőlük csinálni. A továbbiakban adok néhány tippet (amibe bele lehet kötni) az ellenzéknek, hogy miért ne közülük kerüljön ki Magyarország új miniszterelnöke.
 
Surányi György:
 
Hogy miért ne ő legyen:
-         Közgazdász
-         Bankelnök
-         Jegybank elnök volt (2X is)
-         Elvenné a 13. havi nyugdíjat, és a közalkalmazottak 13. havi bérét
-         Szemüveges
-         Ősz hajú
-         Simor Andrással egy évben született
 
Glatz Ferenc:
 
Hogy miért ne ő legyen:
-         történész
-         tanár
-         MTA elnök volt
-         70 kiló
-         68 éves
-         Nem egy évben született Simor Andrással
 
Vértes András:
 
Hogy miért ne ő legyen:
-         Szemüveges
-         Gazdaságkutató
-         1951-es születésű
-         71 kiló
-         Kalapot hord
 
 
Előfordulhat, hogy valami kimaradt. Ezt szíveskedjetek pótolni.

 

 


Címkék: gyurcsány miniszterelnök ellenzék

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr511024023

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.25. 18:36:06

Darwin díj az MSZP-nek, orrkoppintás SólyomnakNem hiszem el! Hogy juthat eszükbe olyat kitalálni, hogy a szakértői kormányba be akarják erőltetni azt a Verest, aki a Gyurcsány mellett a legemblematikusabb alakja volt az elmúlt néhány év nem éppen sikeres…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrs. white 2009.03.25. 10:26:36

Megtisztellek egy feedbackkel Szerintem Vétres legyen merthogy kiváló szakembernek tartják. Ezt mi sem igazolja jobban mint, hogy októberben szerinte magyarországot egyáltalán nem érinti a válság. csodálatos előrelátását az élet is igazolta. De egy hónapja az eco tv-n is azt mondta szerinte nincs válság, túllihegik a dolgokat a legnagybb problémája az embereknek (akik szakértőnek tartják Őt), hogy idén nem tudnak autót venni, de nem baj majd vesznek jövőre. Vagy két hete amikor a hotelben a másik három hozzánemértő közgaszdásszal szemben azt mondta magyarország kedvezőbb helyzetben van mint a nyugat ami most rohan deficit felé mi meg stabilan tartjuk tehát nincs válság jó az irány. csak itt jegyezném meg aki a másik háromból ezzel nem értett egyett Surányi volt. Ime a koherens vegytiszt baloldali gondolkodás intelektuális megjelenése. akkor most ki nem jó vértes vagy surányi? Esetleg tényleg történész a leghitelesebb válságmenedzser? Akivel semmi bajom aranyos értelmes ember nem véresszájú, nem fasisztázza le minden nap a jobboldalt egyfajta inteligencia unicum a baloldalon és ezt őszintén mondtam. Ugyhogy rengeteg municíó van amiért alkalmasak nem?

Carnivora (törölt) 2009.03.25. 10:30:03

A viszkis is elég profi volt a szakterületén őt nem jelölik?

Axeptor · http://nemlehetmas.blog.hu/ 2009.03.25. 14:34:20

Nem értem ezt a bejegyzést, miért baj az, hogy valaki közgazdász, és elvenni a 13. havi nyugdíjat? Ha közgazdász akkor biztos tudja, hogy ezt kell tennie!

Vidéki 2009.03.25. 15:09:36

Ha azt a rengeteg erényt és képességet, amit a három jelölt felhalmozott, összevetjük a néhai Ronald Reagan szegényes erényeivel és szerény képességeivel, felfoghatatlan lehet számunkra hogy az amerikaiak hogyan voltak képesek őt kétszer is elnökké választani.
Egyidejűleg elönthet bennünket a büszkeség és az optimizmus, hogy nekünk megadatott az a lehetőség, hogy mi viszont egy ilyen kiváló kínálatból válogathatunk.

lótumfaktum 2009.03.26. 09:28:18

surány: a bécsi bank buktát, el felejtjük?
a forint csúszó le értékelést is köszönjük.
A nemzetibank kb 6000milliárd veszteségének a lenyeletését is? igaz azt nem csak ö hozta létre.

glac: okos magyarság hamisító.mszp meg kitudja mi? duma duma duma...
vértes: mszp kéviselő jelölt,bár az sem sikerűlt. mint ahogy az előre jelzések sem .de hát nem számít

miért is támogassuk öket?

süti beállítások módosítása