Skip to content


Rubint Réka és a popsi

Szerző: Droli - 2009.06.18. 18:28

Bookmark and Share

Asszony most nézi Rubint Réka tornáját, hát, ezt valahogy vissza kell adnom, persze némi hozzáköltéssel :-)

„A most következő gyakorlat csípő és popssssi. Mindkét láb emel és persze popsssi! Tartsd a kezed, tartsd a szád, popssi! Hihihi, ezt Norbi is mondja, hogy ne szólj semmit, csak tartsd a szád, hihihi! Hoppá, ez nem a pornókazettám, bocsika! Egy, kettő, három, popsssi! Emel, emel, emel, Oszkó pénzügyminiszter, ez nem neked szól, popsiii!A következő gyakorlat hasizomgyakorlat. Popsssi! Arra figyelj, hogy nyújtva a láb, s közben ráfordul! Ez az, ilyenkor mindig gondolj a bikinidre! Tesco value, és kilátszik belőle a popsssi! Fordul, fordul, popsssi! A karodat fordítsd ki, a melled emelkedjen, s arra figyelj, hogy a lábad és a hátad ne essen egyvonalba a popsssival. Fordul, nehezítjük a gyakorlatot, másik láb fönt van, fordul, fordul, fordul, gyerünk még, gyerünk még, popssi. Talpak összezárnak, gyerünk még! Föl, föl, föl, ti rabjai a földnek... öööö popsssi! Gyerünk, gyerünk, ne állj meg, nyolc és hét, ne állj meg, négy, kettő, közép, föl, föl, föl, tejföl, gyerünk, gyerünk, gyerünk, és ráfordulunk! Másik láb fönt van, ne állj meg, popsssi, föntmarad a láb és az én kazettám is, Blikk címlap, Velvet, sok pénz, popssi!

A kezemben található üdítőital feketeribizli- és aloe vera darabokat tartalmazs. Ez azért jó, mert miközben iszod, az aloe vera darabok megakadnak a torkodon, kis szerencsével megfulladsz, s ezzel is megmented a világot magadtól. Ha megakad a torkodon, és meghalsz, attól garantáltan fogyni fogsz, akár tíz kilót is hetente!”


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr861193849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.06.18. 20:53:28

Mi mást mondhatnék, mint hogy Popsi!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.06.18. 21:45:57

@Slanger: Nem úgy kell, hanem hosszú s-sel, s kicsit pöszén, ha érted, mire gondolok. Popsssi!

gesa2 2009.06.30. 14:28:36

Nekem van jó nagy popsi, igaz nem kerek hátraálló férfias, hanem egy kicsit íves nőies, mint ősanyáinknak volt, nem akarok a csipőmmel azonos vonalon futó derekat, mint a férfiaknak, ergo: igazi nőies nő vagyok. Ja! Még annyit mellem is az igazi és pont méretes, mert rendes magyar ételt eszek, egyszerre 10 fánk! Így kell élni és magad jól érezni.

süti beállítások módosítása