Skip to content


Legyél te is gazdag - lopj!

Szerző: Droli - 2009.07.13. 07:51

Bookmark and Share

Rettegve várod a közüzemi számlát? Nem tudsz pénzt adni a gyereknek az osztálykirándulásra? A boltban számológéppel vásárolsz? Nem mindenkinél van ám ez így! Lássuk, hogyan lehet sok pénzt szerezni! Legyél te is gazdag!

 

1. Vásárolj mezőgazdasági terményt, későbbi fizetéssel! Mondd azt a gazdáknak, hogy biztos vevőd van rá, csak előbb el kell adnod neki, s aztán tudsz fizetni. Hogy nincs rá pénzed? Kinek van? Nem kell később fizetned, csak add el a cuccot, az ebből szerzett vagyont rejtsd el (pl. offshore cégnél), majd üld le az érte kiszabott kis büntetést! Utána kijössz, s a megszerzett pénzből boldogan élsz! Továbbfejlesztett változatban még ülnöd sem kell, elég, ha megveszed a bírót, vagy szerzel egy jó ügyvédet. Különösen beválik libával. További karrierlehetőségek: gazdasági miniszter, miniszterelnök.

 

2. Indulj nagy tendereken, pl. útépítés, hídépítés, stb. Mi, hogy nem értesz hozzá? Nem is kell értened, majd kiadod a munkát alvállalkozóknak! Neked csak meg kell kenned a döntéshozót, s máris dől a lé! Továbbfejlesztett változatban ki sem kell fizetni az alvállalkozót, egyszerűen mentsd ki a pénzt, s jelents csődöt! Ja, arra ügyelj, hogy jó nagy árajánlatot adj meg, mert hát neked is élned kell valamiből. További karrierlehetőségek: pártelnök, frakcióvezető, miniszterelnök.

 

3. Vegyél meg állami tulajdont, s béreltesd vissza! Biztos, nagy hozam! Miért, miért, jajj, ne idegesíts már! Megveszel egy üdülőt 50 millióért, s visszabérelteted évi 30-ért. Szűk két év, s már a pénzednél vagy, a többi az tiszta haszon. Ha nem akarsz adózni – elvégre megdolgoztál a pénzedért – javaslom az offshore céges megoldást. Ezt a módszert nemcsak üdülőkre lehet alkalmazni, hanem pl. székházakra, buszokra, vonatra, vagy akár országra is. További karrierlehetőségek: miniszter, miniszterelnök, alapítványi vezető.

 

4. Csinálj alapítványt! Lehetőleg valami népszerű ügyre, például gyerek, kutya, párt, egyház. A befolyt pénzt egyszerűen költsd el, s könyveld le, mint működési költség. Ja, azért maradjon valami az adott célra is, hogy ne érhesse szó a ház elejét. Továbbfejlesztett változatban megfelelő marketinggel, PR-ral és „dokumentumokkal” akár a sajtó is rávehető arra, hogy csupa jót írjon rólad, s akkor még több pénz fog hozzád befolyni. További karrierlehetőségek: hivatásos semmittevő, pártfunkcionárius, államtitkár.

 

5. Piramis! Most ne Egyiptomra gondolj, arra majd az elvégzett munka után, hanem arra, hogy szedd be emberek pénzét, s kábítsd őket nagy hozammal, biztos befektetéssel. A megszerzett pénzt egyszerűen költsd el. Ja, a befolyásos embereknek azért add vissza a befolyó befizetésekből. Aztán mikor összeomlik az egész, akkor kérd meg a befolyásos embert, hogy képviselje ügyedet a bíróság előtt. Továbbfejlesztett változatban dolgozd ki a VIP kölcsönök rendszerét, azaz adj ingyenhitelt befolyásos embereknek; így tovább tudod építeni kapcsolati hálódat, ami egyszer jól jöhet. További karrierlehetőségek: bankelnök, szakértő, elemző, nagykövet.

 

6. Dolgozz sokat és becsületesen! Vállalj másod- és harmadállásokat, túlórázz, adózz rendesen, s egyszer majd meggazdagszol. Unokatestvérem nagybátyjának a sógornője már találkozott olyan ember macskájával, akinek a bátyjának az unokaöccsének a keresztapja így tudott például hitel nélkül színes tévét venni! Ja, és még egyszer kiemelném az adózást, mert valahogy meg kell élni az 1-5-ig felsorolt embereknek is! Szóval nyomás munkára, ne ilyen blogot olvasgass, mert így soha nem virágzik fel az ország!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr291240962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vvv999 2009.07.13. 10:38:00

Az irányított lottónyereményt kifelejtetted... :)

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.07.13. 16:03:01

Az ilyen emberek megérdemelnek egy csúnya zsákot a fejükre :)

One China 2009.07.13. 18:33:02

A 6. pont az a primitív kínaiaknak, s az egyszerû lelkû nyugat-európaiaknak (németek, hollandok, stb.) való. Nem egy okos Magyarnak!

vladtepesch 2009.07.14. 09:50:21

Ha közpénzeket elköltő cégnél vagy, bízz meg egy biztosítási brókert, aki kiválasztja a legjobb ajánlatot a biztosítók ajánlatai közül, oszt a brókeri jutalék adózás utáni része háromnegyedét zsebedben tudhatod. A földkerekség legtisztább pénze - elvégre egy közcégnek mindig szüksége van biztosításra - véded faszán a közvagyont, Te vagy a jó gyerek! - de már nehogy elvárják tőled, hogy értsd a biztosítási kötvények (mocskos) tolvajnyelvét - ezt senki nem is várja el tőled, akinek volt már dolga biztosítókkal, s kinek nem volt? - úgyhogy irány egy bizti.bróker - persze előtte lezsírozva az ügy, és dől a lé, akár évekig. No gyerekek: a fővárosi közcégeknél, de az összesnél! ez így megy, és nem mehet másképp. Persze ezt a játékot is mi balfasz fogyasztók finanszírozzuk napról napra az idők végezetéig, Ámen.

Dé208 2009.07.14. 10:31:39

A közönséges bűnözést kifelejtetted aminek a lényege az, hogy egyszerűen szarj le mindent és mindenkit és ha ezt elég sokáig és következetesen teszed akkor lehetsz mondjuk 5/a pont.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.15. 10:41:07

7.: A non plus ultra: A MEGÉLHETÉSI bűnözés. Törj be kisboltokba, éjjel osonj be idős emberek kertjébe a terményeiért (Kesznyéten ilyen szempontból nem ajánlott), vigyél mindent ami színesfém.

és nem utolsósorban: 7+1: sokasodj-sokasodj, a CSP, meg a GYES még MINDIG tuti (az egyéb szoc.segíííjkírő' nem is beszélve)

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.07.16. 22:40:21

Emberek próbálgatom de valahogy nem megy, az igazság az, hogy eddig se ment, viszont az tény ma azok élnek igazán jól, akiknek ez flottul, már mandínerből megy.Ugyan kik is ők, úgy fentről lefelé haladva.

Szúrófény 2009.07.18. 07:19:00

"A tulajdon: lopás" Mondta Prudhon elvtárs 1844 körül. Kommentár nélkül.

süti beállítások módosítása