Skip to content


Napkelte

Szerző: Droli - 2009.09.30. 08:49

Bookmark and Share

Az elmúlt hétvégén az MTV és a Napkelte gondoskodott arról, hogy nehogy műsor nélkül maradjon a magyar sajtó. Azóta is röpködnek a nyilatkozatok, hogy ki mit csinált jogszerűen, meg a szokásos dolgok, azonban a sorok között volt egy érdekes, régóta ismert információ is, mely csodálom, hogy senkinél sem verte ki a biztosítékot (habár ha belegondolok napjaink botrányaiba, annyira nem is lepődöm meg...).

 

Ugyanis azt tudta mindenki, hogy a Napkelte nem kapott pénzt a műsorért az MTV-től, hanem a reklámidőt értékesítette, s ebből volt a bevétele. Na igen, de fizetett ezért valamit az MTV-nek? Vagy csak úgy ingyen kapott műsoridőt egy igen ígéretes műsorsávban? Mert ez utóbbi esetben én abszolút megértem az MTV döntését, hogy felbontotta ezt a számára rendkívül előnytelen szerződést. Egy ilyen reggeli beszélgetős műsor elkészítése relatíve nem kerül sokba az MTV-nek (kamerájuk van, stúdiójuk van, műsorvezetőt tudnak keresni), s ha ezzel szemben el tudja adni a reklámidőt, akkor ebből nyereséget lehet realizálni. Gyárfáséknak is sikerült alighanem, nem hinném, hogy szeretetből csinálták a reggeli műsorukat. Most az MTV is megpróbálkozik vele, sok sikert hozzá!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr111415974

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Duzzogó ovisok 2009.10.01. 17:52:26

Sok minden van, amit nem szeretek a szocikban, de ha van valami, amit kifejezetten utálok, az az, ha azt hiszik, hogy saját fegyverével vissza tudnak vágni a FIDESZ-nek. Hát közlöm velük, hogy nem a legjobb taktika a rosszat átvenni. Ráadásul nem is ál...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.09.30. 09:07:59

Én nagyon unalmasnak találtam, így nem néztem, szóval nekem nem fog hiányozni. Fél füllel hallottam, hogy van valamiféle botrány, tudjátok mennyire vagyok napi szinten tájékozott politikai, közéleti szinten :) Gyakorlatilag innen veszem a híreket.
Reggel nekem tömény ébredéshez a száraz beszélgetős műsor. Meg egyáltalán bármilyen műsor. A műsort amúgyis megcsinálják a gyerekek :)

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.09.30. 09:14:41

Igazából a Napkelte egy szar műsor volt. Remélem nem éled újjá. A témákkal még nem is volt nagy bajom. Ami leginkább idegesített az pl. Verebesnek az állandó szuszogása, a totális felkészületlensége. De sorolhatnám. Ez az új műsor "Ma reggel" klasszisokkal jobb. Igaz a fehér díszleten azért változtathatnának.

Sátán meg a Jocó 2009.09.30. 10:26:34

Napkelte sem vitte túlzásba a költekezést :)
Azok a húszéves díszletek, garászkörnyezet, gagyi videoeffektek... :) priceless...

Zia1 2009.09.30. 10:56:25

@Slanger: A vasárnapit szívesen néztem......Verebest és a többit sosem néztem meg.Profi műsorvezetők kellettek volna.........

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.09.30. 12:11:36

Verebesnek Bagolyként jó a hangja a Micimackóban, aztán nagyjából ennyiben ki is merül a hapsi :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.09.30. 13:35:39

Végre kibaszták onnan azt a dilettáns bandát!
Eddig sem értettem miért tartják ott amikor az MTV-nek mindene megvan egy ilyen típusu műsor gyártásához.

Veronikamama 2009.09.30. 15:15:11

Unalmas volt, mindig ugyanazok az arcok, a kérdezők és a kérdezettek, a hétvégi pedig egyenes katasztrófálisan szar volt.

süti beállítások módosítása