Skip to content


Jobbik, Morvai, zsidók

Szerző: Slanger - 2009.11.21. 10:21

Bookmark and Share

Zajlik az élet a Jobbik háza táján. A napokban lehetett olvasni arról, hogy már Amerikában is téma a Morvai féle társaság. Konkrétan a párt pénzügyi hátteréről érdeklődött az amerikai külügyminisztérium és a CIA. Aztán Kriszina megjelent a tegnapi „Ma reggelben” ahol rendkívül lehengerlő módon adta elő a hazai politikai, társadalmi helyzet súlyosságát. Az interjú a youtube-on is fellelhető, amelyhez "kekvirag 1" a következő kommentet fűzte:

 
 
A fiatal, életerős, magas szinvonalu haditechnikával biró, gazdaságilag egyre erősödő Törökország kész megvédeni bennünket magyarokat az EU tagállamok összehangolt támadása, fosztogatása ellen. Csak kérnünk kell a testvéri török nép segitségét. Európában egyedül, csak Törökország viszonyul barátian Magyarországhoz. Fogadjuk el a segitségüket és visszaszerezhetjük önbecsülésünket és nem utólsó sorban országunkat.
 
Véleményem szerint a Jobbiknak késedelem nélkül fel kell vennie a hivatalos (pártközi) kapcsolatot a törökországi nagy pártokkal és a török kormánnyal is kapcsolatot kell létesitenie, amig ezt megteheti. Magyarország érdekeit Európában ugyanis csak a török kormány képes garantálni, megvédeni.
 
 
Csak bízni tudok benne, hogy nem mindegyik Jobbik szimpatizáns él a sötétség ilyen fajta mélységében. Mert ha igen, akkor jaj nekünk. Vagyis jaja lesz nekünk jövő tavasszal.
 
Ma reggel ismét a szélsőjobbosokról olvasok. A cikk címe Zsidózzák Morvait!
 
 
"Ha igaz, amit a világhálón olvashattunk, hogy édesanyját eredetileg Schwartz Klárának hívták, és nem német (esetleg sváb) volt, akkor antiszemita felhangjaiban talán öngyűlölet is sikoltozhat."
 
forrás: hetivalasz.hu
 
 

Hogy igaz-e vagy sem, a franc se tudja. Mindenesetre ha kiderülne, hogy Morvai zsidó, egész érdekes helyzet alakulhatna ki a párt sorain belül.

 


Címkék: jobbik morvai

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr521541272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hirokin 2009.11.21. 11:35:15

Sötétség? Egy szó: irónia.

Sátán meg a Jocó 2009.11.21. 17:26:37

Na ne mondd már, hogy a leépült Csurka Pitta bá' neked annyira hírérték, hogy meg is említed az egyébként kitűnő blogodban :)

Mellesleg a törökök tényleg csípnek bennünket, testvérnek tekintenek, ami nem is nagy tévedés részükről.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.11.21. 20:05:44

@Sátán meg a Jocó: nem mondom, hogy hírérték, de talán ő sem hazudik többet, mint bármelyik másik mihaszna. Mindenesetre a felvetés zseniális (persze valószínű, hogy nem igaz), gondolj bele, mi lenne ha kiderülne, hogy Krisztike tényleg zsidó.

A bloggal kapcsolatos dicséretet, pedig a többiek nevében is köszi! :)

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.11.24. 11:41:00

Jobbikosból igen sokféle van. Két nagy csoport a teljesen agyatlan zombiké, és a politikából kiábrándultaké. Előbbiek mindenhol hallatják a hangjukat, és sztem nagyon sokat ártanak a párt megítélésének. Ráadásul a párt meg sem próbálja ezt a képet levetkőzni. Ilyen radikális retorikával sosem lesznek igazi gyűjtőpárt. majd jövőre elég nagy átalakulásokon fognak átesni...

SzZsoel 2009.11.24. 12:42:38

Kekvirag1 tényleg buta, mint a segg, volt már vele pár vitám.

iMan 2009.11.29. 17:14:11

@Liora: És azt tudod miért vannak ott mindenütt? Mert Vona tanárúr azt mondta nekik,hogy segítsenek terjeszteni az eszmét! Küldött egy körlevelet,azóta a zombik ellepték a netet.

ikri 2009.12.29. 11:01:14

Úgy látom, itt mindenki bukik a kékvirágra :))

süti beállítások módosítása