Skip to content


Hüje OVB!

Szerző: Droli - 2010.04.12. 12:22

Bookmark and Share

Úgyis mindenki elemez ezerrel; én hadd' emlékezzek meg egy tegnapi nagyon bájos eseményről.

Ugyebár az OVB meghosszabbította a kampánycsendet, mert még nem szavazott le mindenki, de ahogy telt az idő, egyre nagyobb lett rajtuk a nyomás, és elkezdtek tárgyalni az ellenkezőjéről. Az M1 adta élőben.

És mi hangzott el valami nagyon okos szájából? "Még több százan fognak ezután szavazni, tehát fenn kell tartani a kampánycsendet, hogy ne befolyásoljuk őket, blablabla". 

Mondta ezt egy jól öltözött (öltöny, nyakkendő, makkos cipő, diploma, érted, minden, váúúúú!), gondolom rendkívül felelősségteljes állással bíró úr.

Közben meg már mindenhol bemondták az előrejelzéseket, sőt, szivárogtatták az eredményeket, a szavazni vágyók meg vígan nézték mindezt mobiltévén. Meg bőszen telefonálgattak az ismerősöknek.

Vajon hol élnek ezek a nagyon jól öltözött, rendkívül jó állással bíró öltönyös hölgyek-urak? És hogy lehet, hogy ennyi ésszel áldotta meg őket a mindenható?


Címkék: voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr261914244

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Másnaposan 2010.04.12. 13:15:58

A fél ország álmosan kóvályog, hisz szinte mindenki éjfél után is még a tévé és/vagy számítógép előtt ült, vagy talán épp egy pártbuli helyszínén örült vagy bánkódott az eredményeken, esetleg kínjában röhögött az OVB orbitális töketlenkedésén (de most ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misc · http://misc.blog.hu 2010.04.12. 13:18:39

tényleg bájos, hogy az a tizenegynéhány ember döntött a kampánycsendről, aki a legkevésbé volt képben az egész országban.. közben arról tanácskoztak, hogy nem jó az információszolgáltatás meg ilyenek.. baszki, tessék bekapcsolni legalább egy laptopot az ülés közben, akkor lesz információ.

daniferi 2010.04.12. 14:55:42

A legviccesebb, hogy arra hivatkoztak, hogy van mobil és internet is, ezért könnyen eljuthat a szavazókhoz az adat, ha megindítják. Azt bezzeg elfelejtik, hogy épp emiatt mindegy is volt késleltetni, mert attól még a szavazatokat elkezdték számolni és a jelenlévő párt által delegáltak már régen bárkit tudtak tájékoztatni és ez által ugyanaz volt az eredmény, mintha úgy döntöttek volna, hogy nincs kampánycsend már.

ÁkiBáki (törölt) 2010.04.12. 15:24:25

Tehát, ezen fentiekben említett uraknak, hölgyeknek az a feladata, hogy a négy ( ! ) évente aktuális választások rendben bonyolódjanak.
Amint a tegnapi példa megmutatta, ez nem sikerült.
Kíváncsian várom, kinek fogják azt mondani közölük, hogy köszönjük szépen, viszontlátásra.
Ez lenne az igazi (radikális) változás, hogy egy közalkalmazottnak is lehessen azt mondani, hogy ebből többet nem kérünk.
Nem pedig az érdemei elismerése mellett mindent hagyni a régiben.

reKorrekt 2010.04.13. 16:29:58

Végül nem csak a törvény szavát követték? Ha ez van leírva, én is ezt tettem volna.

süti beállítások módosítása