Skip to content


Párna alá a spórolt pénzzel

Szerző: Slanger - 2008.12.13. 17:41

Bookmark and Share

Hihetetlen, hogy pont Németország az, ahol egyre másra derülnek ki személyes adatokkal való visszaélések. Gondolná az ember, hogy német precizitás, meg hogy német megbízhatóság. Hát lófaszt.

Még le sem zajlott a múlt héten kirobbant botrány, melynek során kb. 20 millió német állampolgár személyes adata került ki a feketepiacra, máris itt a következő visszaélés híre.

Ezúttal az LBB, több tízezer kártyatulajdonosának legbizalmasabb adatai kerültek nyilvánosságra. A személyes adatokon kívül, a PIN kódokhoz is hozzáfértek a visszaélők.

Hogy legyünk így nyugodtak, ha még az a kevés spórolt pénzünk sincs biztonságban, amit bankba teszünk? Lehet, hogy vissza kell álljunk a csekkes befizetésekre, a borítékban kapott fizetésre? El kell felejteni az utalást, a csoportosbeszedést?

 


Címkék: kód pin

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr33821001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása