Skip to content


A cigányok 95 %-a becsületes

Szerző: Slanger - 2008.12.19. 06:42

Bookmark and Share

Nyiatkozta Kolompár Orbán. Ehhez kapcsolódóan az alábbi hozzászólást javaslom elolvasni, mert szívemből szól.

Sajnálom, hogy nincs kábel TV-ém és így nem láthattam azt a nyilatkozatot, hogy a cigányok 95%-a becsületes. Nagyon kíváncsi lennék, hogy melyik országról beszéltek. Tapasztalatom szerint MAGYARORSZÁGON a cigányság 99.999%-a csak a bűnözés valamelyik formájából él. Az ilyen nyilatkozóknak csak le kellene jönniük az Alföldre és rájönnének, hogy mekkora hülyeséget mondtak. Sajnos a Borsodi részen még súlyosabb a helyzet. Itt már csak egy megoldás lehetne: vissza hozni a régi törvényt. "AKI NEM DOLGOZIK NE IS EGYÉK!" Ezt viszont keményen be is kellene tartatni. Valószínű nem lenne ennyi kövér puki cigány. Ha meg nem tetszene a rendszer akkor haza lehetne menni Indiába.

U.I Mikor lett volna jó világ MAGYARORSZÁGON?

Ha minden ruszki a hóna alá vett volna két cigányt és úgy ment volna ki Záhonynál.

forrás: karvaly69

 

Ha már a régi törvények visszahozatalánál tartunk, talán a Magyar Királyi Csendőrség 1927-ben kiadott Szervezeti és Szolgálati Utasítását is célszerű lenne újra alkalmazni.


Címkék: cigány ocö kolompár

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr4831003

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: zooOm 2008.12.22. 07:29:41

Kóborcigány karavánokEz mekkora már :) Mondjuk a szövegre egy kis modernizálás ráférne de amúgy nagyjából minden a helyén van. Ráadásul nincs is túlbonyolítva, így egy rendőrnek is elég egyszer elolvasnia, hogy tudja alkalmazni. Újra mehet szépen elfogadá…

Trackback: zooOm 2008.12.22. 07:20:02

Kóbórcigány karavánokEz mekkora már :) Mondjuk a szövegre egy kis modernizálás ráférne de amúgy nagyjából minden a helyén van. Ráadásul nincs is túlbonyolítva, így egy rendőrnek is elég egyszer elolvasnia, hogy tudja alkalmazni. Újra mehet szépen elfogadá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yda 2008.12.19. 15:26:19

Csak az a baj,hogy a"Kolompos"
+az 5% az nagyon felülmúlja
az egyébb bűnözők számát!!

Cho. 2008.12.21. 14:22:06

Nahát igen, akkoriban még nem volt ilyen fene nagy álliberalizmus, meg esélyegyenlőség. Aki nem dolgozott, az nem evett, sőt még le is lőtték a p*csába. Most meg a legnagyobb munkakerülők (melyek nagy része igenis etnikum, ez nem demagógia, ez TÉNY) segge van a legfényesebbre nyalva és nekik van a legtöbb joguk mindenhez. A csóró magyar meg elkotródhat ahova akar.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.05. 16:53:11

"A falubeliek sérelmezik, hogy az adósságkezelési szolgáltatásból csak a városiak részesülnek, a falusiak nem. Dugóról egyöntetűen kijelentik: „becsületes ember, aki a családjáért mindent megtesz...”"

Na így jön össze a 95%. Attól, hogy valaki "liliom"tipró, parazita, lopja az áramot, okiratot hamisít és felelőtlen apa attól még becsületes ember. Milyen az a cigány, aki a többiek szerint nem becsületes?

zol! (törölt) 2009.10.04. 08:24:00

Kérdem én, milyen joggal várják a mai pártok, hogy jövőre rájuk szavazzak, ha egyszerűen ezt a kurv@ cigánykérdést sem tudják rendesen megoldani? Másik országokban a többséget szolgálja a vezetés, nem a kissebbséget. Bennünk egy kis önérzet, nacionalizmus sincs? Nem szeretjük a saját fajtánk? Milyen ország ez? Meddig lesz ilyen? Ez mindenki hibája, mert ahelyett, hogy összefognánk, mindenki önző, csak a saját sz@ros életét nézi, nincs semmilyen összefogás. Ébredjünk fel és csináljunk valamit! Vagy szerintetek ez így jó???

süti beállítások módosítása