Skip to content


Kirúgták Ilonkát

Szerző: Slanger - 2008.12.20. 07:01

Bookmark and Share

Lapátra került az RTL "üdvöskéje" Medveczky Ilona. A táncos műsor zsűrijének tagja, már csak mint néző vehetne részt a műsorban. Ezzel a lehetőséggel azonban a táncművész nem kívánt élni. Nyilatkozata szerint inkább a másik kereskedelmi csatornához megy. 

A művésznő folyamatosan hangot adott véleményének, mely szerint az egész verseny csak színjáték, és már a kezdetektől fogva kész tény, hogy a versenyt a Stohl párosnak kell nyernie. A pohár azonban a médiának adott nyilatkozata miatt telt be, amely ütközött a szerződésében foglaltakkal.

Furcsa vagy sem, de nem lepődök már meg a hasonló híreken. Itt van például buci, a nők bálványa. Egyértelmű, hogy őt kellett volna sokáig a műsorban tartani, hiszen ez hozza a nézettséget. Így lehet jó pénzért eladni a reklámidőt. Az pedig a kutyát nem érdekli, hogy a néző mit gondol, kire szavaz.


Címkék: bulvár szombat esti láz stohl medveczky

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr55832710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása