Skip to content


Hogyan zavarjuk el a politikusokat?

Szerző: Droli - 2009.01.12. 13:10

Bookmark and Share

Nézegetem a fórumokat, mit gondolnak az emberek Demszky szmogriadója kapcsán; hát, Demszky eddig olyan botrányokat élt túl, mint egy párszázmilliárdos metró, pár milliós tanácsadói szerződés, illetve számtalan BKV-ügy, de ez mind semmi ahhoz az elemi erejű  felháborodáshoz képest, amivel most kell szembenéznie. Pedig csak arról van szó, hogy pár napig nem használhatjuk az autónkat. Ennek kapcsán elkezdtem elmélkedni: mit kellene tennie a többi politikusnak, hogy elsodorja a népharag? Nézzünk pár esetet!

1. Gyurcsány Ferenc bejelenti, hogy megszűnik a Győzike show.

A felháborodás leírhatatlan. Emberek százezrei lepik el a Kossuth teret, s üvöltik, hogy "Gyurcsány, tákárodj!". A Fidesz példátlannak nevezi az esetet, s ennek kapcsán 6500 kérdést tesznek fel a kormánynak. Győzike nyilatkozik a tévében: csak akkor hajlandó visszahívni az utcáról az embereket, ha Gyurcsány Bunyós Pityu zenéjére táncol az irodájában.

2. Orbán Viktor a kis- és középvállalkozások érdekében bezáratja a Tescot.

Eleinte fel sem tűnik senkinek, de mikor Szily Katalin enyhén elfordított fejjel, sírós hangon közli, hogy ez már tényleg tűrhetetlen, kitör a botrány. A nyugdíjasok az utcára vonulnak, 14. havi csirkefarhátot követelve, s Kuncze ismét feltűnik a közszereplők között néhány "Ki eteti ezután Kovács Józsikát?" plakátjaival.  Orbán kénytelen visszakozni, s megígéri, bevezeti a 13 havi menstruációt, s ígéretet tesz a 14. havira is.

3. Dávid Ibolya a Fradi edzője lesz.

A szurkolók értetlenü, fogadják a döntést, de a klubvezetés megnyugtatja őket, hogy ha Hevesi Tamás is edző lehet, akkor Dávid Ibolya is, s itt a fődíj legalább nem egy csíkos napernyő. Az elején a sportnapilapban panaszkodnak a futballisták, hogy kalapban nem tudnak fejelni, de ez nem tűnik fel senkinek, mert kalap nélkül sem tudnak. A bajnokságban elég rosszul megy a csapatnak, a pályán nem sikerül összegyűjteni a megfelelő számú kopogtatócédulát, ezért Dávid kénytelen átadni a helyét, az új edző Fekete Pákó lesz.

4. Fodor Gábor a Népszabadságnak elmondja, hogy egyszer szeretne ellátogatni Gázába a palesztin gárda felvonulására.

Az a három ember, aki tudja, ki Fodor Gábor, mélységesen felháborodik. Kóka János közleményben tudatja, hogy utazási ügyekben, azaz ki hová menjen, Horn Gábor az illetékes. Az Új Generáció a témához kapcsolódva cáfolja, hogy összefüggés lenne a Mónika show és a mónikázás között.

Nektek milyen tippetek van, hogyan lehetne elzavarni a többi politikust?

 

 


Címkék: politikus szmogriadó

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr77871555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eberti 2009.01.12. 14:48:55

Bekamerázni a Parlamentet és naponta sms-ben szavazni,hogy ki húzzon el!!

mildi 2009.01.12. 20:34:09

13. meg 14. havi?! persze, meg a folyamatos fejfájást is! :)

Bulvár Béla (törölt) · http://www.beststarstory.com 2009.01.12. 22:58:39

15. 16 havi nyugdíj. Mónika lemond, Kiszel Tünde megszüli azt ami nincs is.

magyari 2009.01.19. 21:02:30

:), ennyi. Ragozhatnám, de minek? :) é

süti beállítások módosítása