Skip to content


A kereskedők élete, nem csak játék és mese

Szerző: Slanger - 2009.01.17. 07:24

Bookmark and Share

 

Az alábbi levélen jót nevettünk. Azt sajnáljuk csak, hogy nem voltunk jelen mikor a történet játszódott. Idézem:
 
Egy a hazai piacon is jelenlévő mobilszolgáltató vidéki üzletében dolgozom, mint értékesítő. Munkám során rengeteg furcsa és érdekes emberrel találkozom. A közelmúltban történt esetre azonban azt hiszem sokáig emlékezni fogok, hiszen ilyenre esetemben még nem volt példa.
 
Történt ugyanis, hogy néhány napja zárás előtt, betévedt hozzánk egy fiatalember, amolyan munkásember féle. Elővett egy előfizetéses telefon árlistát. Azt, amelyen fel van tüntetve a telefon neve, illetve az "A"-tól "D"-ig tartó kategória besorolás. A telefon, amelyet meg akart vásárolni a "D" oszlopban csupán 15.000 Ft-ba került. Mondtam neki, hogy ő csak "A" kategóriás ár szerint tud készüléket vásárolni, hiszen új előfizető. Erre a srác előkapta a jogosítványát és az orrom alá dörgölve mondta, hogy ő kamion sofőr, tehát "D" kategóriás jogosítványa van, így rá a "D" kategóriás ár vonatkozik. Mondanom sem kell, hogy kitört belőlem a nevetés. Mikor elmondtam a srácnak, hogy a kategória besorolás nem jogosítvány alapján történik, majdnem elsüllyedt szégyenében. Szegény, fülét farkát behúzva osont el az üzletből, még köszönni is elfelejtett zavarodottságában.
 
Azóta mikor eszembe jut a történet, mindig jót mosolygok rajta.

No comment :)


Címkék: vásárló

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr53882955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása