Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Leszopsz, vagy lebuksz?

Szerző: Slanger - 2009.01.19. 17:34

Bookmark and Share

 

Írtam a napokban egy posztot, arról, hogy „Mit tehet a tanár, ha a diák meg akarja „baszni”?”. Most a másik szemszögből közelítem meg a dolgot.
 
Mit tehet a diák, ha a tanár zaklatja?
 
Ez a poszt nem a pedofil tanárokról fog szólni, hiszen az egyetemekre, főiskolákra, már felnőtt emberek járnak. Néhány éve, mikor még én is egyetemista voltam, volt egy csoporttársam. Elég csinos csaj volt, sőt még talán egy kicsivel csinosabb is. Azt nem mondanám, hogy túl okos, de valahogy azért felvették. Az órákat azonban, még annyit sem látogatta, mint én. Ez akkor vált igazán problémává, mikor félévkor, nem írta alá a professzor az indexet. Azt mondta a leányzónak, hogy menjen be hozzá a tanszékre és megbeszélik, mit lehet tenni az ügy érdekében. Hát a csajszi elmondása alapján, a professzor kertelés nélkül elmondta, hogy mi az aláírás feltétele. Konkrétan le kellett volna őt szopni. Igaz e vagy sem, a fene tudja, mindenesetre az aláírás nem lett meg. 
 
Meg aztán egyébként is. Ez a felsőoktatás is elég érdekes dolog. Voltam olyan tanszéken, ahol több alkalommal is olyan totálon voltak a tanárok, mint egy utolsó alkoholista. A tanársegédekről már nem is beszélve. Fiatal kis suttyók próbálták oktatni, a náluk néhány évvel fiatalabb hallgatókat. Előző nap meg együtt hánytak valamelyik kocsmában.

Címkék: oktatás szex

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr69888946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.30. 15:04:19

Őrület, hogy nem olvassák a blogodat, mert jó! :-)

candy · http://wunderbike.postr.hu 2009.02.01. 14:14:16

A tanárnak nem szigorú absztinenciával kell kivívni a diák tiszteletét, hanem tudással...Amúgy meg mindenhol vannak kirívó esetek, sajnos a felsőoktatásban 'oktató' 'tanárok' érinthetetlenek...pedig nem lenne rossz úgy legalább 50%-uktól megválni...

süti beállítások módosítása