Skip to content


Tolvaj-e a képviselő?

Szerző: c0 - 2009.01.20. 08:00

Bookmark and Share

Biztosan Ti is találkoztatok már itt-ott a népszavazási kezdeményezéssel, hogy nemzeti hőseink a későbbiek folyamán szíveskedjenek fiktív számlákat szerezni ahhoz, hogy a költségtérítésüket megkapják. A csalás (mert ugye a számlagyár illegális) nem olyan könnyű, mint gondolnánk és magában foglalja a lebukás lehetőségét is. Elvégre a BKV ellenőr sem hiszi el bemondásra, hogy van bérletem.

Munkahelyemen találkoztam először az ívvel, de bevallom, nem írtam rá a személyi számom és aláírásom, mert úgy voltam vele, hogy az fizessen megint milliárdokat a szavazásra, akinek két párttitkár anyja van. Aztán minap olvastam egy blogot, ahonnan a hivatkozás elvitt a népszavazást kezdeményező oldalára.

Lényeg: nincs extra szervezés, az uniós szavazással egyidőben lehetne tartani a szavazást, azonban szorít a határidő, február 7-ig el kell jutnia a szavazatoknak gyűjtőhöz.

 

Az oldal nagyon informatív, minden - a szavazással kapcsolatos - tévhitet eloszlat, belátásotokra bízom, hogy hogyan döntötök.

Persze segítek: http://seresmaria.hu/


Címkék: politika politikus adó hungarikum mutyi pofátlanság visszaélés törvények választás?

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr87889445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.01.20. 12:46:58

En nyomtattam ívet, és odaadtam a családnak, hogy írassák alá a szomszédsággal. Jó lenne, ha egyszer a nép kinyilvánítaná, hogy végre urainak körmére akar nézni.

Bár azt nem tudom, hogy kötelezné-e őket egy pozitív eredményű népszavazás bármire is...

rozzantkéjenc · http://masszazs.blog.hu 2009.01.20. 15:38:35

Nagyon hálás vagyok neked hogy beírtál a blogunkra, ugyanis anélkül SOHA nem találtam volna ide, erre a bölcs, problémamegoldó és informatív oldalra!
Köszönöm és megintcsak köszönöm!

c0 2009.01.20. 16:37:43

@ügyfél: Ezt szerintem nem nekem szántad...

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.10.17. 17:45:25

Tudjátok mi jutott eszembe, most nézem az APEH reklámját a TV-ben, a vége, hogy az adózás közös ügyünk,Tessék mondani nekik ott fenn nem?

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.10.17. 17:47:23

Egyébként úgy cu-zamm az egész egy jól összefonódott rablóbanda?

süti beállítások módosítása