Skip to content


Hol tankoljak?

Szerző: Slanger - 2009.01.23. 06:25

Bookmark and Share

Mutyiznak a kutasok,

 

Úgy veszem észre, hogy mostanában az általam írt posztokban eléggé elharapózott a pesszimizmus, és a - jogos, vagy jogtalan – felháborodás.
 
A mai bejegyzéssel is a felháborodásomnak adok hangot.
 
Nem olyan régen, volt a tv-ben egy riport, amely azt volt hivatott bemutatni, hogy a benzinkutaknál, hogyan verik át élelmes kutasok a pácienst. Az már trendnek számít, hogy lépten nyomon próbálnak minket bepalizni, sőt azért valljuk be, néha mi is átverünk másokat.
 
A minap én is egy ilyen átverésre lettem figyelmes. Mert véletlenek ugye nincsenek?!
 
 
Hogy lehet az, hogy adott egy benzinkút, ahol az 1-es kútból 252,9 forintért csorog ki egy liter gázolaj, a 7-es kútból 253,9 forintért? A két tankolás között kb. 1 óra telt el, és nem volt áremelés. (Még mielőtt valaki rákérdezne, igen ugyan arról az üzemanyagról van szó mindkét esetében.)
 
De ha mégsem lehúzásra ment ki a játék, adjon nekem valaki ésszerű magyarázatot a történtekre. Hogy fordulhat ez elő?
 
 
Ha jól sejtem, ez fogyasztóvédelmis eset!
 
 

Címkék: átverés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr69894861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dday15 · http://jhalmig07-11.blog.hu/ 2009.01.23. 12:21:58

Az is lehet a háttérben hogy az egyik kútból jobb minőségü üzemanyag folyik ki mint a másikból vagy roszul lett beállítva a rendszer.de ha olcsobban akarsz tankolni akkor ezt ajálom
www.holtankoljak.hu/
akár 10 forintot is spórolhatsz literenként

süti beállítások módosítása