Skip to content


Gyorsjelentés, jól értem?

Szerző: Slanger - 2009.01.29. 21:40

Bookmark and Share

 

Olyan a mi kis hazánk, mint egy felbolydult méhkas. Mindenki futkározik, akárcsak az a bizonyos pók a falon. Itt van ez a válság, amivel már mindenkinek tele van a töke. Emberek vesztik el a házukat, amiért persze a bank a hibás. Ebből adódóan néhányan bosszút fogadnak, és eldöntik, hogy minden bankot ki kell rabolni. Közben tíz éves gyerekek erőszakolják egymást, mialatt fél Európa Ophélie-t keresi.
 
A cigányok meg csak vásárolnak, és vásárolnak. Már a miskolci Avas lakótelepet el is foglalták. Nem baj a bosszú nem maradt el. A roma diákok nem kapták meg a pályázaton nyert pénzüket, cseszhetik.
 
Pártok baszogatják egymást, hogy ki milyen autót vett, mikor, hol, mennyiért? Közben az élelmesebbje már elkártyázta a parlamentet is, meg a koronát. Ez a másiknak nem tetszik, hiszen nem neki jutott eszébe.
 
Megy az ötletbörze, hogy hogyan kerülhetjük el az államcsődöt. Feri egy hét alatt kb. 10 féle variációt felvázolt, hogy hány százalékos lesz a gazdasági növekedés, akarom mondani csökkenés (de lehet, hogy már ő sem tudja). Feri amúgy sem egy határozott jellem. Egy ideje még az a szó, hogy adócsökkentés, nem is szerepelt a szókincsében, ma meg elmondta, már vagy hatszázszor. Feri amúgy lop is, többek között ötletet. A Fideszt nyúlja folyamatosan, aki már úgy ki lett fosztva, hogy semmi épkézláb nincs a tarsolyában.
 
Aggodalomra azonban semmi ok, megérkezett a megmentő. Itt van Maria Geronazzo, az ötven éves nagyszájú.
 
De csitt! Mindenki kushadjon, aki jót akar. A tojásdobálás már nem divat.

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr73911189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyirtass 2009.01.30. 08:30:49

Nekem volna még egy ki nem aknázott ötletem:
Bocsássuk áruba Ferit. Ilyen jó politikus nagy kincs lehet az EU-nak, vagy az IMF-nek.
De ha nem kell senkinek, akkor cseréljük el vagy 1000 db. záptojásra.

Fester bácsi (törölt) 2009.01.30. 23:48:56

@nyirtass:
Bokrost is elvitte az IMF. Lehet, hogy van remény?

süti beállítások módosítása